burakxwme Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 1 Aralık 2023 #11 CasillasYokeden dedi: Ailen 98-99 arabalara özellikle de alman arabalarına gönül vermiş gibi. İnşallah model yükseltmeleri de nasip olur. Genişletmek için tıkla... Babam ölene kadar binerim diyor. Annemde ben binmesem arabaya 1 ayda 1 kere biner. Yani değiştirmeye gerek yok. Artık bana başka araba nasip olması lazım bakacaaaaz.
CasillasYokeden dedi: Ailen 98-99 arabalara özellikle de alman arabalarına gönül vermiş gibi. İnşallah model yükseltmeleri de nasip olur. Genişletmek için tıkla... Babam ölene kadar binerim diyor. Annemde ben binmesem arabaya 1 ayda 1 kere biner. Yani değiştirmeye gerek yok. Artık bana başka araba nasip olması lazım bakacaaaaz.
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.503 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #12 Ne güzel. Umarım dilediğin arabaya kavuşursun.
burakxwme Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 1 Aralık 2023 #13 CasillasYokeden dedi: Ne güzel. Umarım dilediğin arabaya kavuşursun. Genişletmek için tıkla... Tek hayalim Mercedes 200D 1990 üstü ama aldığımda komple sökülüp sıfırdan yapılması lazım ona da para lazım tabii
CasillasYokeden dedi: Ne güzel. Umarım dilediğin arabaya kavuşursun. Genişletmek için tıkla... Tek hayalim Mercedes 200D 1990 üstü ama aldığımda komple sökülüp sıfırdan yapılması lazım ona da para lazım tabii