Manyil Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:06 #1 Ben üniversite için şehir dışına gittim evimde masaüstü oyun bilgisayarı var. iPad'den internet üzerinden bilgisayarıma bağlanıp kullanabilir miyim Windows'u ya da hikayeli oyunlar oynamak için? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:11
Ben üniversite için şehir dışına gittim evimde masaüstü oyun bilgisayarı var. iPad'den internet üzerinden bilgisayarıma bağlanıp kullanabilir miyim Windows'u ya da hikayeli oyunlar oynamak için?
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.201 Çözümler 22 Dün 18:12 #2 Gecikme olur muhtemelen. Oyun için pek uygun olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.576 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar Dün 18:34 #3 Steam Link ile aynı ağdan oynanabiliyor. Belki uzaktan da oluyordur. Denemek lazım. Hatta varsa gamepadlerinizden de faydalanabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Steam Link ile aynı ağdan oynanabiliyor. Belki uzaktan da oluyordur. Denemek lazım. Hatta varsa gamepadlerinizden de faydalanabiliyorsunuz.
KS KS Manyil Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:41 #4 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Gecikme olur muhtemelen. Oyun için pek uygun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Amacım oyun değil zaten uzaktan bilgisayarıma bağlanmak. Artı 0 Eksi
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Gecikme olur muhtemelen. Oyun için pek uygun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Amacım oyun değil zaten uzaktan bilgisayarıma bağlanmak.