Sahte AirPods ile dolandırılmak

TURKKAHVESIYIM

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi biraz sizde kazıklanmayın biraz da ben nasıl kazıklandım diye yazıyorum bunu. Biz arkadaşla oturuyorduk awm de bir tane eleman geldi dedi işte ben havalimanında duty Free'de çalışıyorum böyle böyle vergisiz iPhone kulaklık satıyorum bakarsın dedi. Ben başta anladım dolandırıcı olduğunu anladım ama ver bakayım dedim ürünün kodunu Apple'de onaylatabiliyorsun sona ambalajınıda kendimiz açtık. iPhone telefon kullanıyorum kulaklıkğı açtığımda orijinal iPhone gibi panel beliriyor, telefon direkt tanımlıyor falan okeyledim aldım bunu. Eve geldim ses kalitesidir, ağırlıktır, orijinalle karşılaştırmadır yaptığımda doladırıldığımı fark ettim. Bu Apple'nin orijinal kulaklıklardaki gibi olan panel nasıl açılıyor, bu mümkün mü?

Evet replikalar artik yazilimsal olarak her seyi verebiliyor. Bu yuzden bu konuda bilgisi kisitli olanlar hemen tongaya dusebiliyor. Fiyatina dikkat edilmeli, saticinin guvenirligine ve resmi kurumlardan alisveris yapilmasi gerekli. Gecmis olsun.

Mümkün tabii ki adamlar her şeyi çakıyorlar.

Nedense herkes Apple ürünlerini kullanarak dolandırıyor marka algısı ortaya çıktığı için herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…