G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 30 Temmuz 2021 #1 Ben de 1 sene önce sahte olanını almışım. Olayı şimdi farkediyorum. Büyük ihtimalle sosyaldeki Arctic MX-4 kullanan çoğu kişinin macunu sahte. Soldaki büyük paket (2019 yazan) sahte. Sağdaki ise orijinalmiş. Kaynak: PC Hocası Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben de 1 sene önce sahte olanını almışım. Olayı şimdi farkediyorum. Büyük ihtimalle sosyaldeki Arctic MX-4 kullanan çoğu kişinin macunu sahte. Soldaki büyük paket (2019 yazan) sahte. Sağdaki ise orijinalmiş. Kaynak: PC Hocası Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 30 Temmuz 2021 #2 Nasıl yani? Ben bunca zamandır sahte olan 2019 versiyonu mu kullanıyormuşum? İnanmam! Ekleme: Zamanında buradan almıştım, şimdi yorumları okudum. Hakketen sahteymiş yahu. Akşam gelince barkodu okutup tekrar kontrol edeceğim. Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Nasıl yani? Ben bunca zamandır sahte olan 2019 versiyonu mu kullanıyormuşum? İnanmam! Ekleme: Zamanında buradan almıştım, şimdi yorumları okudum. Hakketen sahteymiş yahu. Akşam gelince barkodu okutup tekrar kontrol edeceğim. Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 30 Temmuz 2021 #3 Bu yüzden buradan başka bir yerden MX-4 almayın diyoruz: Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük... www.teknobiyotik.com
Bu yüzden buradan başka bir yerden MX-4 almayın diyoruz: Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük... www.teknobiyotik.com
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.141 Makaleler 3 Çözümler 194 30 Temmuz 2021 #4 PC Hocası video yapana kadar kimse ilgilenmiyordu, şimdi herkes sahte MX4 almayın diye bağırıyor.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 30 Temmuz 2021 #5 G3258 dedi: Büyük ihtimalle sosyaldeki Arctic MX-4 kullanan çoğu kişinin macunu sahte. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Sosyal'de sahte MX-4'ler uzun zamandır biliniyor.
G3258 dedi: Büyük ihtimalle sosyaldeki Arctic MX-4 kullanan çoğu kişinin macunu sahte. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Sosyal'de sahte MX-4'ler uzun zamandır biliniyor.
maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #6 Ben paketli olan versiyonunun bulunduğunu fakat onu da sahteden ayıran özellikleri olduğunu duymuştum bu konu yanlış gibi geldi.
Ben paketli olan versiyonunun bulunduğunu fakat onu da sahteden ayıran özellikleri olduğunu duymuştum bu konu yanlış gibi geldi.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 30 Temmuz 2021 #7 ItsAllGoodman dedi: PC Hocası video yapana kadar kimse ilgilenmiyordu, şimdi herkes sahte MX4 almayın diye bağırıyor. Genişletmek için tıkla... Sosyal'de hep sahtesine dikkat edin diyorduk.
ItsAllGoodman dedi: PC Hocası video yapana kadar kimse ilgilenmiyordu, şimdi herkes sahte MX4 almayın diye bağırıyor. Genişletmek için tıkla... Sosyal'de hep sahtesine dikkat edin diyorduk.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 30 Temmuz 2021 #8 Teknobiyotik harici bir siteden almayın şu an için, veya direkt satıcısı Amazon olan bu ilandan satın alın.
Teknobiyotik harici bir siteden almayın şu an için, veya direkt satıcısı Amazon olan bu ilandan satın alın.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 30 Temmuz 2021 #9 Laptop için termal macun önerisi diye konu açmıştım aklımda bu ürün vardı beni uyardılar Zalman stc8 almaya karar verdim yanı forumda biliniyordu.
Laptop için termal macun önerisi diye konu açmıştım aklımda bu ürün vardı beni uyardılar Zalman stc8 almaya karar verdim yanı forumda biliniyordu.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 30 Temmuz 2021 #10 Şimdi denk geldim de bu site "Set Grup Bilişim Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. firması olaraki Arctic ürünlerin Türkiye Distribütörü olduk" yazmasına rağmen ürünler kısmında 2019 Edition var, gerçekten ilginç. Blog | Harcialem.com Bilgisayar, ev aletleri, hırdavat, anne & bebek ve cep telefonu, bilgisayar, televizyon, kozmetik ve binlerce ürün uygun fiyatlarla harcialem.com 'da www.bilisimport.com.tr
Şimdi denk geldim de bu site "Set Grup Bilişim Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. firması olaraki Arctic ürünlerin Türkiye Distribütörü olduk" yazmasına rağmen ürünler kısmında 2019 Edition var, gerçekten ilginç. Blog | Harcialem.com Bilgisayar, ev aletleri, hırdavat, anne & bebek ve cep telefonu, bilgisayar, televizyon, kozmetik ve binlerce ürün uygun fiyatlarla harcialem.com 'da www.bilisimport.com.tr