Sahte Arctic MX4 ve orijinal MX4 değer farkı

TNTB

Kilopat
Makaleler
2
Geçen yıl aldığım Arctic MX4 termal macun sahte çıktı. Halbuki arkadaki QR kodu okuttuğumda çekiliş formu doldurma sayfasına yönlendirdi ve çekişe katılmıştım. Şimdi okuttuğumda sahte ürün uyarısı veriyor.

Sistemim 20 dakikalık Prime95 testinde CPU maksimum sıcaklık 66 dereceye ulaştı. Battlefield 1 oyununda ise CPU maksimum 50 dereceyi görüyor. Trendyol (Teknobiyotik) mağazasından macunun orijinalini sipariş verdim. Bu değerlere göre çok fark olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Originalinde vizkozite baya yüksek, şahsen soğutucudan işlemciyi ayırmada zorlanıyorum. Japon yapıştırıcısı gibi tutuyor, o yüzden az kullanmak gerekiyor originalde. 2019 olanı da kullandım, lakin farklı istemlerde olduğu için karşılaştırmasını yapamıyorum. Ama originalde renkler daha canlı ve daha yapışkan bir hali var.

Orijinalini alıp denedim. Sıcaklıklar 3-5 derece arası düştü. Sahtenin macunu çimento gibiydi. Yaş kuru arası bir kıvamdaydı. Sahtenin akışkanlığı daha sert, orjinalinki daha yumuşak.

Orijinal macun sıcaklıklarda daha stabil kalıyor. Kısa sürede Max sıcaklığa erişmiyor gibi.

Sahtenin de sıcaklık değerleri fena değilmiş. Ama geçen yıl sahtesinin 55 liraya almıştım. Orijinal fiyatına sahte ürün almışız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı