Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Haziran 2019 #1 Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Boston Dynamics videosunun arka planı bu şekilde imiş: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://www.facebook.com/
Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Boston Dynamics videosunun arka planı bu şekilde imiş: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://www.facebook.com/
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 21 Haziran 2019 #2 Arkadan robotlardan biri çıkıp atlayacak sandım, alakası yokmuş Helal olsun adama.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 21 Haziran 2019 #3 Rica etsem ne olduğunu açıklayabilir misiniz?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 21 Haziran 2019 #4 Konferans esnasında bir adamın kızına hoş olmayan şeyler söylemiş biri, kızın babası tarafından kovalanıyor. O sırada da eski rugby oyuncusu, atlayan kişi, adamı yakalıyor.
Konferans esnasında bir adamın kızına hoş olmayan şeyler söylemiş biri, kızın babası tarafından kovalanıyor. O sırada da eski rugby oyuncusu, atlayan kişi, adamı yakalıyor.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 21 Haziran 2019 #5 Teşekkür ederim. Peki sahte denilmesi sebebi nedir? Konuyu biraz saptırdim ama kusura bakmayin merak ettim
Teşekkür ederim. Peki sahte denilmesi sebebi nedir? Konuyu biraz saptırdim ama kusura bakmayin merak ettim
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 21 Haziran 2019 #6 @marcel'o Videonun aslını izlemedim. O yüzden neden sahte dendiğini ben de bilmiyorum