Sahte DualShock 4 alınır mı?

ensTAHA

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Steam'de Mortal Kombat 11 için 2 tane replika DualShock 4 almayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun olur mu? Steam tanır mı? Kullanan var mı? Varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bütçe sorun değil de bilerek çok aşmıyorum bütceyi arada sırada abimle falan oynamak için alacağım da F310 da hem küçük hem de kullanması zor elimde 2 tane PS 3 konsoluda var Steam tanırsa onlara şarj kablosuda alabilirim bilginiz var mı acaba PS 3 konsolunu tanıyıp tanımayacağına dair

Bilgim yok, fakat replika kollar insanı deli ediyor. Hani al götürür diyemiyorsun hep bir problem.

Tetik tutukluluğu mu dersin, drift mi dersin, ölü bölge mi dersin artık ne ararsan.

Valla millet kötülüyor da ben eskiden aldım 2 3 ay kullandım yarı fiyatına arkadaşa verdim nerdeyse 1.5 yıl oldu arkadaş halen kullanıyor. (Ben şuan ds5 kullanıyorum) bence arasında o fiyat farkına değer birşey yok. Replikayı 400 almıştım. Ds5i 3800. Arada 9 kat fiyat farkı var ama 9 kat kalite farkı yok yani. Logitech f310 felan sakın alma o kadar eski konsollar ki verdiğin paraya gram değmez. Bütçen varsa yeni model gamepadlere az bak yada direkt replika veya çakma gamepad al geç.

F710 aldım 2 3 gün kullandım iade ettim.

Replika kol almak yerine, bazı modellerinde Playstation ve Xbox'tan bile daha iyi çıkaran 8BitDo gibi markalara bak.

Replika kol almak yerine, bazı modellerinde PlayStation ve Xbox'tan bile daha iyi çıkaran 8BitDo gibi markalara bak.

Biliyorum 8BitDo'yu 2300+ bandında çıktıktan sonra fantech te alırım 2 tane alacağım için yaklaşık 5K ya gelecek bunada gerek yok ara sıra mk atmak için

PS3 kolunu PC'ye Xbox kolu olarak tanıtmanız gerekiyor. SCP Toolkit vardı onunla yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…