B Ben sen Femtopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #1 Dün atılan e-Devlet mesajına tıklayıp bilgiler girilmişse ne yapılması gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2024
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #2 Ben sen dedi: Dün atılan e-Devlet mesajına tıklayıp bilgiler girilmişse ne yapılması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... E-Devlet'ten bir sürü ayar var hocam, örneğin tapu işlemlerinde sms bildir diye. Çoğunlukla YouTube Shorts'larında verilen bilgiler bu sefer işe yarayabilir.
Ben sen dedi: Dün atılan e-Devlet mesajına tıklayıp bilgiler girilmişse ne yapılması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... E-Devlet'ten bir sürü ayar var hocam, örneğin tapu işlemlerinde sms bildir diye. Çoğunlukla YouTube Shorts'larında verilen bilgiler bu sefer işe yarayabilir.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.219 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 3 Ocak 2024 #3 E-devlet şifreni değiş, zaten bilgiler ortalıkta geziyor çok takılma. Max numaraya sms bomb atarlar belki.
E-devlet şifreni değiş, zaten bilgiler ortalıkta geziyor çok takılma. Max numaraya sms bomb atarlar belki.
Aslan Mert Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.656 Makaleler 2 Çözümler 14 3 Ocak 2024 #4 e-Devlet şifre değişikliği ve iki aşamalı doğrulamayı açabilirsiniz.
B Ben sen Femtopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #5 Telefondan banka hesaplarına girsem sorun olur mu
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #6 Ben sen dedi: Telefondan banka hesaplarına girsem sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Temizinden sıfırla telefonunu yedekleri alıp.
Ben sen dedi: Telefondan banka hesaplarına girsem sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Temizinden sıfırla telefonunu yedekleri alıp.
B Ben sen Femtopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #7 Sparkyy dedi: Temizinden sıfırla telefonunu yedekleri alıp. Genişletmek için tıkla... Telefon iphone yine de yapmama gerek var mı
Sparkyy dedi: Temizinden sıfırla telefonunu yedekleri alıp. Genişletmek için tıkla... Telefon iphone yine de yapmama gerek var mı
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #8 Ben sen dedi: Telefon iphone yine de yapmama gerek var mı Genişletmek için tıkla... Ben yapın derim.