vros222 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #1 Merhaba, after effects ile gol olmamış pozisyonları değiştirerek gol olmuş gibi montajlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Öğrenebileceğim bir kaynak bulamadım yardımcı olabilir misiniz örnek video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et örnek video 2: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, after effects ile gol olmamış pozisyonları değiştirerek gol olmuş gibi montajlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Öğrenebileceğim bir kaynak bulamadım yardımcı olabilir misiniz örnek video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et örnek video 2: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et