Merhabalar,
Google'da arama yaptığımda, hızlı arama sonuçları görünmüyor. Arama ayarlarından kontrol ettim.
Ayrıca arama sonuçları ekranı İngilizce ve farklı bir görünümde, köşede sürekli giriş yap butonu var.
Bunun bir virüs olabileceğini düşünerek taramalar yaptım.
Ama sonuç çıkmadı. Tarama yaptığım programlar ASC 8, Windows Defender ve Avast'ın ücretsiz sürümü.
Ne önerirsiniz ?
Ikinci resim normal google in sitesi. Ilkinde google hesabiniza giris yapmissiniz ikincisinde yapmamissiniz. Giris yapabilirsiniz korkmayin. Sonuclar aradiginiz seye gore degisebilir giris yaptiginizda bir nebze duzelir Turkiye olarak seciliyse ulkeniz. Kisacasi bir sorun yok rahat olun
Ikinci resim normal google in sitesi. Ilkinde google hesabiniza giris yapmissiniz ikincisinde yapmamissiniz. Giris yapabilirsiniz korkmayin. Sonuclar aradiginiz seye gore degisebilir giris yaptiginizda bir nebze duzelir Turkiye olarak seciliyse ulkeniz. Kisacasi bir sorun yok rahat olun
Tarama 2'yi yaptım bir sonuç çıkmadı, Chrome'u sildim Firefox kurdum işe yaramadı, bu anında arama yapmayan sahte google'dan kurtulmanın bir yolu var mı ?
Evet olmuş. Az sonra yapman gerekenleri yazacağım. Ancak herdprotect sonucunu hala vermediniz. Şuanki rapora göre, birşey bulmadı dediğiniz bulmuş gözüküyor. Txt çıktısını paylaşın.
Evet olmuş. Az sonra yapman gerekenleri yazacağım. Ancak herdprotect sonucunu hala vermediniz. Şuanki rapora göre, birşey bulmadı dediğiniz bulmuş gözüküyor. Txt çıktısını paylaşın.