[Sahte] GTA 6'dan bir video sızdırıldı

İnandırıcı değil çünkü GTA6 böyle olmaz. RTX3090 gerektircek oyun.

Oyuncuların karşısına beklentileri karşılayacak kadar bir şey çıkmazsa vay Rockstar'ın haline.
Beklentinin ne olduğu da önemli bir yorum gördüm mesela metaverse bilmem ne yapay zeka entegresi falan demiş yani bunlar abartı. Yapay zeka son 2 yıldır hayatımızda olmasına rağmen bu kadar geliştiğini ve neredeyse bitmiş bir oyuna entegre edilebileceğini beklemek hayalperestlik gibi bir şey bence. Doğru beklentiyle kimse üzülmez.

İnandırıcı değil çünkü GTA6 böyle olmaz. RTX3090 gerektircek oyun.
Sahte hocam zaten fakat buna benzer grafikler zaten 2019 grafikleri, bitmiş oyun olarak bakmayın. 3090 gibi bir kart da gerektirmeyecek.

Gördüğüm bir kaynakda önerilen de i7 8700K ve RTX 2070 isteyeceği söyleniyordu.

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick: "GTA 6 bence olağanüüstü olacak ve beklmeye değecek."

Bugün böyle bir açıklama yapmış hayırlısı

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick: "GTA 6 bence olağanüüstü olacak ve beklmeye değecek."

Bugün böyle bir açıklama yapmış hayırlısı
13 Aralık'ta röportajda demişti ayrıca eski zamanlamanın da Rockstar'a örnek olmadığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu pazarlamayla alakalı bir şey galiba. Fragmanın halen yayınlanmaması gibi.

Olabilir valla hocam. Bugün gördüm haberi de o yüzden bugün dedim. Hayırlısı dediğim gibi. Yaparlar bence başarırlar. Küresel bir olay haline geldi resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…