Hocam aynen ya. En azından ben anlıyorum uzaktan eğitimi biraz. Sınıf arkadaşlarım ara sıra linçliyor mesaj olarak resmen. Nasıl anlıyorsun falan diye.
Dün bizim okul müdüründen 8 Mart'a ertelendiğine dair mesaj geldi. Çanakkale'de ikâmet ediyorum, turuncu renk gösterilmiş tabloda. Sanırım il bazlı kararlar alıyorlar.
Hocam aynen ya. En azından ben anlıyorum uzaktan eğitimi biraz. Sınıf arkadaşlarım ara sıra linçliyor mesaj olarak resmen. Nasıl anlıyorsun falan diye.
İyi de bu kararı MEB vermedi ki. İl hıfzıssıhha kurumlarından ilçe müdürlüklerine yazı geldi. İl bazında karar alınıyor sanırım.
Demek istediğim sınavların 8 Mart'a ertelenmesiyle o yazının herhangi bir alakası yok.
Bizim hocalar iyi en azından. Hoca anlatıyor. Bazı İngilizce dersleri özel ders gibi. Kimse bir şey anlamıyor. Herkes klavye başında translate'e yazıyor.
Allah hepimize yardımcı olsun. Ben de LGS'ye hazırlanıyorum. Nasıl olucak merak ediyorum baya. Benim okul grubuna mesaj geldi. Yüz yüze eğitim ertelenmiştir yazıyor.
Şansımı seveyim. Şu sınav yılım gele gele korona dönemine denk geldi. Zaten şu hayatta hiç şanslı olamadım.
Yazıyı şimdi okudum, içinde sınavların 8 Mart'a ertelenmesiyle ilgili bir kelime bile yok. Hatta o kadar saçmalamışlar ki 16. maddede OBP kaldırıldı yazıyor.