Fake no almak istiyorum WhatsApp için sosyal medyadan tanıştığım insanlara kendi no mu çok paylaşmak tarafında değilim. MERNİS diye bir şey varmis bilgilerimizi buluyorlarmış o yüzden ama fake no almanın yasal olup olmadığını bilmiyorum. Bilen varsa bilgilendirebilir mi?
Fake no almak istiyorum WhatsApp için sosyal medyadan tanıştığım insanlara kendi no mu çok paylaşmak tarafında değilim. MERNİS diye bir şey varmis bilgilerimizi buluyorlarmış o yüzden ama fake no almanın yasal olup olmadığını bilmiyorum. Bilen varsa bilgilendirebilir mi?
Sadece konuşmak içinse suç olduğunu sanmıyorum. Ancak gidip birisinin TC'sini 3. taraf olarak başka bir 3. Tarafa paylaşmanız yasal değil. Zamanında WP businnes ile kullandım bir süre başıma herhangi bir sorun gelmedi
Sadece konuşmak içinse suç olduğunu sanmıyorum. Ancak gidip birisinin T.C.'sini 3. taraf olarak başka bir 3. tarafa paylaşmanız yasal değil. Zamanında wp businnes ile kullandım bir süre başıma herhangi bir sorun gelmedi