Sahte omegle sitesine girmek sorun olur mu?

AlexaBliss

Hectopat
Daha fazla  
Sahte omegle sitesine girdim ve kamera izni verdim. VirusTotal'de bir şey yok diyor. Bir şey yapmalı mıyım? Bu arada tarayıcımda eklenti olarak Malwarebytes var.

Çerezleri ve izinleri sildim.

Son düzenleme:
Tarayıcı ayarlarından site izinlerinde o siteye verdiğin izinlerin hepsini engelle.

Bir şey olmaz merak etme.

Sanmıyorum, izinleri kaldırıp çerezleri silmişsiniz, indirme yapmadıysanız geriye yapacak bir şey kalmıyor. AV açık mıydı bu sırada?
AV hem normal açık hem de tarayıcı olarak açık.

Sizi rahatsız ettim çünkü çok paranoyak oldum bu konular ile ilgili. Daha bugün format atan biri olarak başıma gelmesi çok üzdü ve bir o kadar da streslendirdi beni.

Sahte omegle sitesine girdim ve kamera izni verdim. VirusTotal'de bir şey yok diyor. Bir şey yapmalı mıyım? Bu arada tarayıcımda eklenti olarak Malwarebytes var.

Çerezleri ve izinleri sildim.

Ben Kaspersky kullanıyorum bazı siteler tıklar tıklamaz dosya indiriyor ama AV bunu engelliyor o sırada AV açık ise bir şey olacağını sanmıyorum.

AV hem normal açık hem de tarayıcı olarak açık.
Sıkıntı yok o halde. Zararlı aktivite olsa uyarı verirdi, tarayıcılar artık yalıtılmış sekmelerde çalışıyorlar. Bir sitede gerçekleşen olay diğer sekmeleri etkilemiyor (ekstrem durumlar hariç). AV uyarı vermemesi de durumun ekstrem olmadığını gösteriyor.
Sizi rahatsız ettim çünkü çok paranoyak oldum bu konular ile ilgili. Daha bugün format atan biri olarak başıma gelmesi çok üzdü ve bir o kadar da streslendirdi beni.
Problem yok, soru sormak için var bu platform, ben de cevaplamak için buradayım.
Sonuçta temiz kurulum yapıp AV kurmuşsunuz, etkilenecek yazılımların riski ve saldırı yüzeyi de daralmış durumda.

Sıkıntı yok o halde. Zararlı aktivite olsa uyarı verirdi, tarayıcılar artık yalıtılmış sekmelerde çalışıyorlar. Bir sitede gerçekleşen olay diğer sekmeleri etkilemiyor (ekstrem durumlar hariç). AV uyarı vermemesi de durumun ekstrem olmadığını gösteriyor.
Zaten VirüsTotal de bir şey demedi.

Ben yine de sorayım bir tarama yapmalı mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı