Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 6 Ağustos 2022 #11 borisyeisar dedi: O normal olmayabilir. Bir deneyin oyunda, çalışmazsa işlemi tekrarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Balon sesi çıktı ama, ayrıca şu an "Charging" durumunda. Beklemem mi gerekli?
borisyeisar dedi: O normal olmayabilir. Bir deneyin oyunda, çalışmazsa işlemi tekrarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Balon sesi çıktı ama, ayrıca şu an "Charging" durumunda. Beklemem mi gerekli?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.330 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 6 Ağustos 2022 #12 Ybert dedi: Balon sesi çıktı ama, ayrıca şu an "Charging" durumunda. Beklemem mi gerekli? Genişletmek için tıkla... Beklemenize gerek yok. Ayrıca tekrar indirme yaptım ben. Hata vermedi bende. Bir tekrarlayın işlemi.
Ybert dedi: Balon sesi çıktı ama, ayrıca şu an "Charging" durumunda. Beklemem mi gerekli? Genişletmek için tıkla... Beklemenize gerek yok. Ayrıca tekrar indirme yaptım ben. Hata vermedi bende. Bir tekrarlayın işlemi.
Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 6 Ağustos 2022 #13 borisyeisar dedi: Beklemenize gerek yok. Ayrıca tekrar indirme yaptım ben. Hata vermedi bende. Bir tekrarlayın işlemi. Genişletmek için tıkla... Warzone'da denedim Gamepad gözüküyor ama hareket, ateş vs. yok, kullanamıyorum.
borisyeisar dedi: Beklemenize gerek yok. Ayrıca tekrar indirme yaptım ben. Hata vermedi bende. Bir tekrarlayın işlemi. Genişletmek için tıkla... Warzone'da denedim Gamepad gözüküyor ama hareket, ateş vs. yok, kullanamıyorum.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.330 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 6 Ağustos 2022 #14 Cihazınızı seçip Uninstall deyip daha sonra en alttaki "Force Driver Installation" kutucuğunu da işaretleyip tekrar deneyin. Ayrıca yine hata alırsanız ekran görüntüsü alabilir misiniz?
Cihazınızı seçip Uninstall deyip daha sonra en alttaki "Force Driver Installation" kutucuğunu da işaretleyip tekrar deneyin. Ayrıca yine hata alırsanız ekran görüntüsü alabilir misiniz?
Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 6 Ağustos 2022 #15 Yok, çalışmıyor. Hata almıyorum ama kullanamıyorum da.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.330 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 6 Ağustos 2022 #16 Warzone dışı bir oyun varsa deneyebilir misiniz? Belki warzone için ayarlardan bir şey yapmak gerekiyordur daha önce o oyunda kullanmadım gamepad. Ayrıca SCP Monitor uygulamasına da bakın. Charged konumunda gösteriyor mu? Ybert dedi: Yok, çalışmıyor. Hata almıyorum ama kullanamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam bir gelişme var mı? Son düzenleme: 6 Ağustos 2022
Warzone dışı bir oyun varsa deneyebilir misiniz? Belki warzone için ayarlardan bir şey yapmak gerekiyordur daha önce o oyunda kullanmadım gamepad. Ayrıca SCP Monitor uygulamasına da bakın. Charged konumunda gösteriyor mu? Ybert dedi: Yok, çalışmıyor. Hata almıyorum ama kullanamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam bir gelişme var mı?