Zakramoreas
Kilopat
- Makaleler
- 1
Hocam yapma gece gece VMware kurmak istemiyorumAsıl neyi merak ediyorum biliyor musunuz? Acaba bu zararlı yazılım sisteme ne yapıyor.
Denemiştim galiba hatırlamıyorumCiddi ciddi indirmeyi denediniz de engelledi yani
Bu siteye dikkat!
Malwarebytes adlı anti virüs programını indirecektim, Malwarebytes'ı düzgün bir şekilde yazamadım, molwarebytes yazdım ve karşıma malworebytes diye bir site çıktı reklam olarak.
Tabii ki şüphelendim ve foruma yazmak istedim, dikkatli olsunlar.
Site ismi molwarebytes.com.
Blocks threats like worms, trojans, rootkits, spyware, bots, & more. Save on Premium protection against threats to your identity, your files, and System.
Aynen böyle yazıyor. Herkes dikkati olsun, linke basmayın.
Bu siteye dikkat!
Malwarebytes adlı anti virüs programını indirecektim, Malwarebytes'ı düzgün bir şekilde yazamadım, molwarebytes yazdım ve karşıma malworebytes diye bir site çıktı reklam olarak.
Blocks threats like worms, trojans, rootkits, spyware, bots, & more. Save on Premium protection against threats to your identity, your files, and System.
Gözlerim kanadı ama teşekkürler.
Düzelttim.
Eki Görüntüle 644583
Kaspersky'ı seviyorum ya.
Aynı durum. Bende girmeyi denedim anında engelledi. Tabi bilgisayarda gerçeği de var Malwarebytes'in
Aynen. Bende o kısım çıkmadı ama sağ altta engellediğini yazdı.
Bizim ESET'te uyusun. Komik olan tarafı ücretli versiyonunu kullanıyorum.Eki Görüntüle 648932
İndirme sayfasına gelin öyle deneyin.
İndirme butonuna basınca engellemiş herkesin Anti-Virüs'ü.
Bu siteye dikkat!
Gözlerim kanadı ama teşekkürler.
Düzelttim.
Eki Görüntüle 644583
Kaspersky'ı seviyorum ya.
Aynı durum. Bende girmeyi denedim anında engelledi. Tabi bilgisayarda gerçeği de var Malwarebytes'in
Aynen. Bende o kısım çıkmadı ama sağ altta engellediğini yazdı.
Bizim ESET'te uyusun. Komik olan tarafı ücretli versiyonunu kullanıyorum.Eki Görüntüle 648932
İndirme sayfasına gelin öyle deneyin.
İndirme butonuna basınca engellemiş herkesin Anti-Virüs'ü.
Evet.Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business burası gerçek sitesi değil mi?
malworebytes.com adresini denedim. Sistemimde Kaspersky Security Cloud Free olmasına rağmen, uBlock Origin engelleme konusunda daha hızlı davranıyor. İlk önce içerisinde bulunan "Dan Pollock’s hosts file" filtresi engelleme işlemine başladı.https://www.malwarebytes.com/ adı ile başlayan adrese yönlendirilmem biraz garip geldi.http://molwarebytes.com/ adresine gittiğimde ise sitenin çalışmadığını gözlemledim.https://www.malwarebytes.com/ adresi olarak geçmektedir.