E Emrgnclmtb Hectopat Katılım 17 Mart 2017 Mesajlar 4 17 Mart 2017 #1 Spigen markasının bir ürünün sahtesini aldım 20₺'ye. Cihazıma taktım tam oturdu fakat tuşlarına zarar vermesinden korkuyorum, sahte kaplar cihazlara zarar verir mi? Cihazım HTC One M8 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2017
Spigen markasının bir ürünün sahtesini aldım 20₺'ye. Cihazıma taktım tam oturdu fakat tuşlarına zarar vermesinden korkuyorum, sahte kaplar cihazlara zarar verir mi? Cihazım HTC One M8
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2017 #2 Tuş kısmı açık kaldıktan sonra problem olacağını sanmıyorum.
E Emrgnclmtb Hectopat Katılım 17 Mart 2017 Mesajlar 4 20 Mart 2017 #3 limoon dedi: Tuş kısmı açık kaldıktan sonra problem olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Açık değildi hocam içim rahat etmedi geri verdim teşekkürler yanıtın için
limoon dedi: Tuş kısmı açık kaldıktan sonra problem olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Açık değildi hocam içim rahat etmedi geri verdim teşekkürler yanıtın için