Açılması kesin açılır da diyemem kesin açılmazda diyemem ama itiraz etme hakkın var doğrulama hakkın var belki sonucunda düzelir ama telif sıkıntı baya
@Xrates4575, telif atılan videolar hangisi? Size ait olmayan videolar mı? Size ait olmayandan kastım, örneğin size ait olmayan müzik kullanmışsınızdır. Bunun için hak talebinde bulunamazsınız ya da edit videosu yapıyorsunuzdur yayıncıların vs olsun. Bunun için de hak talebinde bulunamazsınız çünkü size ait değil.
@Xrates4575, telif atılan videolar hangisi? Size ait olmayan videolar mı? Size ait olmayandan kastım, örneğin size ait olmayan müzik kullanmışsınızdır. Bunun için hak talebinde bulunamazsınız ya da edit videosu yapıyorsunuzdur yayıncıların vs olsun. Bunun için de hak talebinde bulunamazsınız çünkü size ait değil.
Evet PC bazen kaldırmıyor bazen de içerik çekmekte zorluk çekiyorum o yüzden %1 videolar bana ait degil kanal benim ve %99 videolar bana ait yalnızca %1 videolar bana ait degil sanırım birisi bana telif atmış
Evet videolar bana ait ama en az 10 video bana ait degil bilgisayarım kötü oldu için çalmak zorunda kaldım 2. konuya gelirsek ne tür içerik demiştin ona cevap veremem
Evet PC bazen kaldırmıyor bazen de içerik çekmekte zorluk çekiyorum o yüzden %1 videolar bana ait degil kanal benim ve %99 videolar bana ait yalnızca %1 videolar bana ait degil sanırım birisi bana telif atmış.
Evet videolar bana ait ama en az 10 video bana ait degil bilgisayarım kötü oldu için çalmak zorunda kaldım 2. konuya gelirsek ne tür içerik demiştin ona cevap veremem.
Dostum kusura bakma ama bunun bahanesi yok. Sadece kendi telefonundan bile çok güzel işler yapan insanlar var. Hesaplarım çoğunlukla gereksiz (hiç video atmadan) 10 kez kapatılan biri olarak diyorum ki YouTube iyi bir iş yapmış. Eğer sen bir kişinin veya birden fazla kişinin videolarını, belirtmişsin ki en az 10 video sana ait değil, kendinin gibi yüklemişsin. Hesabın açılmaz. Benim ne yorum yaptığım ne video yüklediğim en az 8 hesabım kapatıldı. Onlarca kez talepte bulundum ancak geri dönütler çoğunlukla yapay zeka tarafından otomatik ret cevaplarıydı.
Eğer cidden uğraş vererek içerikler üretceksen yeni bir sayfa aç ve çalmadan çırpmadan video üret. Birilerinin videolarını çalmanın hiçbir faydası olmaz. Çok istiyordan git yabancı bir de videodan esinlenerek ve kendinden bir şeyler katarak yeni bir video üret. Esin kaynağını da hakkında kısmında belirt.