C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 4 10 Şubat 2021 #11 Hocam, bu sahte. PlayStation resmi kanalı bu. https://www.youtube.com/c/PlayStation/featured
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 10 Şubat 2021 #12 Üf ya, gerçek sanmıştım. Üzüldüm vallahi.
abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 10 Şubat 2021 #13 hadwiger dedi: Yeni The Last of Us DLC'si, Jeol'un ellie ile tanışmadan önceki hayatını anlatacak. DLC paketi 10 Nisan'da bizlerle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Traviss Bickle @Chloe Price @Lintos @Ellie Williams @360388 @Lafonde Arkadaki müzik bile gaza gelmek için yeterli. Edit: Video sahteymiş. :/ Genişletmek için tıkla... PlayStation 3 için gelecek mi?
hadwiger dedi: Yeni The Last of Us DLC'si, Jeol'un ellie ile tanışmadan önceki hayatını anlatacak. DLC paketi 10 Nisan'da bizlerle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Traviss Bickle @Chloe Price @Lintos @Ellie Williams @360388 @Lafonde Arkadaki müzik bile gaza gelmek için yeterli. Edit: Video sahteymiş. :/ Genişletmek için tıkla... PlayStation 3 için gelecek mi?
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 10 Şubat 2021 #14 Bruh moment öyle bir andır ki, ilk oyunun DLC'sinde 2. oyun grafikleri vardır... 2. oyun için Tommy DLC'si gelse keşke.
Bruh moment öyle bir andır ki, ilk oyunun DLC'sinde 2. oyun grafikleri vardır... 2. oyun için Tommy DLC'si gelse keşke.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 10 Şubat 2021 #15 Traviss Bickle dedi: Bruh moment öyle bir andır ki, ilk oyunun DLC'sinde 2. oyun grafikleri vardır... 2. oyun için Tommy DLC'si gelse keşke. Genişletmek için tıkla... abdulo75 dedi: PlayStation 3 için gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Video sahte maalesef.
Traviss Bickle dedi: Bruh moment öyle bir andır ki, ilk oyunun DLC'sinde 2. oyun grafikleri vardır... 2. oyun için Tommy DLC'si gelse keşke. Genişletmek için tıkla... abdulo75 dedi: PlayStation 3 için gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Video sahte maalesef.
abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 10 Şubat 2021 #16 hadwiger dedi: Video sahte maalesef. Genişletmek için tıkla... Çok sevinmiştim yazık bu arada Last of Us ile ilgili konu açarsanız etiketleyin.
hadwiger dedi: Video sahte maalesef. Genişletmek için tıkla... Çok sevinmiştim yazık bu arada Last of Us ile ilgili konu açarsanız etiketleyin.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 10 Şubat 2021 #17 hadwiger dedi: Video sahte maalesef. Genişletmek için tıkla... Sevinmiştim be.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.500 Çözümler 10 10 Şubat 2021 #18 Lafonde dedi: Sevinmiştim be. Genişletmek için tıkla... İlk oyuna DLC getirmezler zaten. Getirseler bile PS3 çıkmaz.
Lafonde dedi: Sevinmiştim be. Genişletmek için tıkla... İlk oyuna DLC getirmezler zaten. Getirseler bile PS3 çıkmaz.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 10 Şubat 2021 #19 hadwiger dedi: Video sahte maalesef. Genişletmek için tıkla... Evet, okumuştum önceki mesajları. Öylesine yazdım işte.
hadwiger dedi: Video sahte maalesef. Genişletmek için tıkla... Evet, okumuştum önceki mesajları. Öylesine yazdım işte.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 10 Şubat 2021 #20 PS3'ümü yaptırabilirsem şu muhteşem oyunu tekrardan oynamak istiyorum. Özledim resmen. DLC'ye de sevinmiştim. Neyse artık.
PS3'ümü yaptırabilirsem şu muhteşem oyunu tekrardan oynamak istiyorum. Özledim resmen. DLC'ye de sevinmiştim. Neyse artık.