Sahte Valve YouTube hesabı hesabımı mı çaldı?

Hocam kaç kere konusu açıldı... Steam bile giriş yaparken söylüyor güvenli değil diye neden okumuyorsunuz ki?

Eki Görüntüle 1715558
O uyarıyı steam vermiyor scripti çok detaylı hazırladıkları için öyle sanıyorsunuz. Hatta şifrenizin gittiği yer malum site bile değil başka bir siteye gidiyor kaynak kodlarına bakarsanız anlarsınız.

Zaten biliyorum. Steam'e API ile bağlanma olayı bu. Bir çok bet sitesi kullanıyor bu sistemi. Steam hesabınızı giriş yapmanız için bir pencere açmasını Steam sağlıyor. Ama Steam orada uyarısını da yapıyor. Ben onu attım.

1 gün önce aynı canlıya bende denk geldim. Allah'tan şifreyi girdikten sonra uyandım ve tüm aygıtları devre dışı bırak deyip şifreyi değiştirdim. Geçmiş olsun çok profesyonel dolandırıcı bunlar.

https://10fkieubslkgr.ru/c2a59 bence direkt olarak fake script bağlandığı tek site buydu fakat şu an ana site kapanmış

İşin garibi hala canlı yayınları açık. Youtube bunlara mı çalışıyor hiç engellemeye çalıştığı da yok.

Hiçbir zaman kimseye güvenmemen lazım bu çok agır ceza olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…