limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2016 #11 Windows SSD'ye kurulucaksa silmeniz gerek evet. HDD kalabilir bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 2 Kasım 2016 #12 limoon dedi: Windows SSD'ye kurulucaksa silmeniz gerek evet. HDD kalabilir bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... HDD de oyunlarım var ve bunları bir daha yüklemek istemiyorum. HDD'yi silmezsem oyunlarımı yeniden oynayabilirmiyim yoksa yeniden yüklemem mi gerekir?
limoon dedi: Windows SSD'ye kurulucaksa silmeniz gerek evet. HDD kalabilir bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... HDD de oyunlarım var ve bunları bir daha yüklemek istemiyorum. HDD'yi silmezsem oyunlarımı yeniden oynayabilirmiyim yoksa yeniden yüklemem mi gerekir?
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2016 #13 Oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 3 Kasım 2016 #14 limoon dedi: Oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Rufus'ta "Dosya Sistemi"ni FAT32 mi yapmalıyım? İlk açtığımda NTFS seçili fakat Technopat'ta FAT32 seçili.
limoon dedi: Oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Rufus'ta "Dosya Sistemi"ni FAT32 mi yapmalıyım? İlk açtığımda NTFS seçili fakat Technopat'ta FAT32 seçili.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2016 #15 FAT32 yapmanızı tavsiye ederim ki. FAT32 yapın
Varona Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 431 Çözümler 10 4 Kasım 2016 #16 MysticVezonTR dedi: Rufus'ta "Dosya Sistemi"ni FAT32 mi yapmalıyım? İlk açtığımda NTFS seçili fakat Technopat'ta FAT32 seçili. Genişletmek için tıkla... UEFI yani son sistem bir bilgisayarsa FAT32 şart. Zaten diğer sistemlerde de fark etmiyor. FAT32 nin zararı olmaz
MysticVezonTR dedi: Rufus'ta "Dosya Sistemi"ni FAT32 mi yapmalıyım? İlk açtığımda NTFS seçili fakat Technopat'ta FAT32 seçili. Genişletmek için tıkla... UEFI yani son sistem bir bilgisayarsa FAT32 şart. Zaten diğer sistemlerde de fark etmiyor. FAT32 nin zararı olmaz