Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde Lenovo V15 FreeDOS bir bilgisayar aldım ve bugün bilgisayarcıya gidip Windows kurdurttum. Eve geldiğimde Windows'un crack oldugunu gördüm, bilgisayarı tekrar FreeDOS haline getirip orijinal key ile Windows 11 kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Hocam konudan bağımsız ama ISO dosyası indirmeye çalıştığım zaman, normalde 10 Mbps olan download hızım ISO dosyasını 200 KB indiriyor ve 1-2 gün demeye başladı.
Summary for Windows 11, version 23H2 (22631.4112) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.
Summary for Windows 11, version 23H2 (22631.4112) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.
sadece C sürücüsü var şu anda, bilgisayarı ilk kez açtım, açar açmaz yeni konu açtım zaten. çok da anlamıyorum yazılım işlerinden o yüzden bu kadar fazla soruyorum kusura bakmayın.
Sadece C sürücüsü var şu anda, bilgisayarı ilk kez açtım, açar açmaz yeni konu açtım zaten. Çok da anlamıyorum yazılım işlerinden o yüzden bu kadar fazla soruyorum kusura bakmayın.
kk baya basit internetden windows iso indirip rufusla flaşa ataman gerek sorna pc kapalıyken flaşı takıp açarken pc nin markaya göre f12 tuşuna spam at ve karşına temiz bir windows kurlumu (bu işlemler aynı andan pc ne format atıcaktır) yada direk orjinal ürün anahtarı bul ki direk windows çakma ise format atman gerek.
Kk bayağı basit internetten Windows ISO indirip Rufus'la flaşa ataman gerek sonra PC kapalıyken flaşı takıp açarken PC'nin markaya göre F12 tuşuna spam at ve karşına temiz bir Windows kurlumu (bu işlemler aynı andan PC ne format atacaktır) ya da direk orijinal ürün anahtarı bul ki direk Windows çakma ise format atman gerek.