Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde Lenovo V15 FreeDOS bir bilgisayar aldım ve bugün bilgisayarcıya gidip Windows kurdurttum. Eve geldiğimde Windows'un crack oldugunu gördüm, bilgisayarı tekrar FreeDOS haline getirip orijinal key ile Windows 11 kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Hocam konudan bağımsız ama ISO dosyası indirmeye çalıştığım zaman, normalde 10 Mbps olan download hızım ISO dosyasını 200 KB indiriyor ve 1-2 gün demeye başladı.
Summary for Windows 11, version 23H2 (22631.3296) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.
uupdump.net
Burdan indirmeyi dener misin? Sonrasında rufus aracılığıyla USB belleğe yazman gerek.
haklısın bazı sitelerde yavaş bazılarında hızlı olur bunun için ya modemin yanına gitmek yada başka bir site bulmak. iso dosyasını drive ile veren site varsa ona bak. bu siteye bakabilirsin iyi günler.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani