Sahtekar vinafix.vn

Makaleler
286
Yer
İstanbul
İnternette bir BIOS dosyası vs. ararken bu siteye denk geldiniz ve abone oldunuz. Fakat dosyayı indirmek için VIP olamnızı istyor. Sakın olmasyın zira site sahtekar bir site. Dosyalar da aslında sahte dosyalar.

İnternetteki en büyük sahtekarlık kaynağı Vietnam'dır. Bunu unutmayın :)

Hocam öyle demeyin, bazen ufak bir sorun insanı öyle bir çıldırtıyor ki, sorunu çözmek için insanın her siteye giresi geliyor.

O siteye normal bir kişinin rastlaması zor çünkü gelişmiş aramaya giriyor. O yüzden ben ararken denk gelmiştim ancak ilk başta sahte olduğunu zaten anladım. Ayrıca buna benzer sahte bios paylaşan birkaç japon sitesi de mevcut. O sitelere Türklerin gireceğini sanmadığım için bu gibi bilgileri paylaşmıyorum. Çünkü Türkiye'de araştırmacı kişi çok az. Sosyalde bile önceki konuları arayan yok denecek kadar az.

@Recep Baltaş bu dediğiniz siteler Turbobit vs. gibi siteler mi ?
Hayır forum içine sahte link konulmuş direkt linkler. Tabi bazıları yönlendirme yapan veya sahte kısaltma yapan da var.

Kesinlikle sahtekar bir site değil VIP üyesiyiz ve yıllarca kullanıyoruz. Çoğu ihtiyaç duyduğunuz boardview, schematic ve BIOS dosyaları bu sitede mevcut. Her indirilen BIOS dosyaları uyum sağlayacak diye bir şey yok okutulmuşlar testli olanlarda mevcuttur forum size alternatif BIOS'lar sunuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı