Sahur sohbeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
%87 Sen de çok geçmeden başla, stres atarsın.

Üniversite sınavı gibi bir derdim olmasa zaten her şeyi yapacaktım da. Şimdilik Sosyal'e girip bir de ders çalışmak bana yetiyor sağ ol.

Bana denk gelirse onaylıyorum bu konu gibi. 00:00 öncesi onaylamayanlar oluyor
Evet ben açacağım zaman konu silinince sormuştum, moda bağlı demişlerdi. Başka hangi modlar, hangi saatlerde onaylıyor söyleyebilme durumunuz var mıydı?

Her ne kadar vakit sıkıntımdan dolayı sohbete pek katılamayacak olsam da konu için çok teşekkürler

Gizli bilgi Devlet sırrı saklanıyor da.

Ee, işin esprisi.

İndi oyun. Ben kaçar, sonra görüşürüz.

Eki Görüntüle 984726
Hocam hatırladığım kadarıyla başta botlarla oynuyorsun. Botlarla oyna, maçı bitir ve sil derim. Yol hala yakın

Alternatif olarak Heumrage olmalık başka bir Riot oyunu arıyorsan Valorant'ı deneyebilirsin. Gümüş elo dereceli maçları şahsen bana klavyeyi ısırttırıyor

Hocam hatırladığım kadarıyla başta botlarla oynuyorsun. Botlarla oyna, maçı bitir ve sil derim. Yol hala yakın
2 seviyelik hesabım varmış ciddi oynamadığım zamandan kalma, sanırım bot kısmı geçilmiş olur. Ne LoL düşmanları çıktı şu konuda

@Ma'at anime sever (amacım kötü değil merak etme @Lintos) arkadaşı dinle ve bırak. Vallahi senin sinirli halin çekilmez ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…