PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 13 Nisan 2021 #91 Muhammet 64 dedi: Ben de çok teşekkür ederim hocam zevkliymiş @mustaine Mp3'e tıklayınca dosya indiriyor onu nasıl dinliyoruz? Genişletmek için tıkla... Dosyaya tıkadığında VLC veya Media Player ile oynatıyorsun.
Muhammet 64 dedi: Ben de çok teşekkür ederim hocam zevkliymiş @mustaine Mp3'e tıklayınca dosya indiriyor onu nasıl dinliyoruz? Genişletmek için tıkla... Dosyaya tıkadığında VLC veya Media Player ile oynatıyorsun.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 13 Nisan 2021 #92 mustaine dedi: Ben VLC üzerinden dinliyorum. Herhangi bir MP3 Player olur ama sanırsam. VLC indirme linki: Resmi VLC ortam oynatıcı indirmesi, en iyi Açık Kaynaklı oynatıcı - VideoLAN Genişletmek için tıkla... Windows Media Player ile olmadı hocam VLC indiriyorum.
mustaine dedi: Ben VLC üzerinden dinliyorum. Herhangi bir MP3 Player olur ama sanırsam. VLC indirme linki: Resmi VLC ortam oynatıcı indirmesi, en iyi Açık Kaynaklı oynatıcı - VideoLAN Genişletmek için tıkla... Windows Media Player ile olmadı hocam VLC indiriyorum.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #93 Beğendiyseniz ne mutlu bana Bu tip konuşmalarda yeteri kadar şanslıysanız espriler falan da yapılıyor. @Muhammet 64 @Silinen üye @PhysicalDecline
Beğendiyseniz ne mutlu bana Bu tip konuşmalarda yeteri kadar şanslıysanız espriler falan da yapılıyor. @Muhammet 64 @Silinen üye @PhysicalDecline
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 13 Nisan 2021 #94 Sahurdan sonra Matematik çalışacağım, 2 ay kaldı.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.845 Makaleler 4 13 Nisan 2021 #95 Mr.Kitty dedi: Çok havalı. Genişletmek için tıkla... Bana mı dedin?
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 13 Nisan 2021 #96 mustaine dedi: Beğendiyseniz ne mutlu bana Bu tip konuşmalarda yeteri kadar şanslıysanız espriler falan da yapılıyor. @Muhammet 64 @Silinen üye @PhysicalDecline Genişletmek için tıkla... Aksanları hoşuma gitti Türkçe olarak iyi akşamlar deyip devamını İngilizce söylüyorlar. Kural falan sanırım.
mustaine dedi: Beğendiyseniz ne mutlu bana Bu tip konuşmalarda yeteri kadar şanslıysanız espriler falan da yapılıyor. @Muhammet 64 @Silinen üye @PhysicalDecline Genişletmek için tıkla... Aksanları hoşuma gitti Türkçe olarak iyi akşamlar deyip devamını İngilizce söylüyorlar. Kural falan sanırım.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #97 403329 dedi: Sahurdan sonra Matematik çalışacağım, 2 ay kaldı. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin hocam, kaçıncı sınıf diye sorabilir miyim mahzuru yoksa?
403329 dedi: Sahurdan sonra Matematik çalışacağım, 2 ay kaldı. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin hocam, kaçıncı sınıf diye sorabilir miyim mahzuru yoksa?
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #98 mustaine dedi: Beğendiyseniz ne mutlu bana Bu tip konuşmalarda yeteri kadar şanslıysanız espriler falan da yapılıyor. @Muhammet 64 @Silinen üye @PhysicalDecline Genişletmek için tıkla... Ara sıra bakarım sevdim çünkü garip şekilde
mustaine dedi: Beğendiyseniz ne mutlu bana Bu tip konuşmalarda yeteri kadar şanslıysanız espriler falan da yapılıyor. @Muhammet 64 @Silinen üye @PhysicalDecline Genişletmek için tıkla... Ara sıra bakarım sevdim çünkü garip şekilde
Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 913 Çözümler 1 13 Nisan 2021 #99 Ciusance dedi: Bana mı dedin? Genişletmek için tıkla... Yok sana alıntı yapıp başkasına söyledim.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #100 Muhammet 64 dedi: Aksanları hoşuma gitti Türkçe olarak iyi akşamlar deyip devamını İngilizce söylüyorlar. Kural falan sanırım. Genişletmek için tıkla... Kuleyle hangi ülke sınırları içinde olursanız olun hep İngilizce iletişim kurulur. O yüzden pilotların İngilizcesi iyidir.
Muhammet 64 dedi: Aksanları hoşuma gitti Türkçe olarak iyi akşamlar deyip devamını İngilizce söylüyorlar. Kural falan sanırım. Genişletmek için tıkla... Kuleyle hangi ülke sınırları içinde olursanız olun hep İngilizce iletişim kurulur. O yüzden pilotların İngilizcesi iyidir.