M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 13 Nisan 2021 #21 sakinolum dedi: GTA 5 takılacağım. Genişletmek için tıkla... Epic'te kütüphanemde var ama PC kaldırmıyor ve internetim 4 Mbps Arthur_Callahan dedi: Coğrafya projemle uğraşıyorum. Bir türlü bitmedi. Genişletmek için tıkla... Benim de vardı ama okullar kapanınca yapmama gerek kalmadı
sakinolum dedi: GTA 5 takılacağım. Genişletmek için tıkla... Epic'te kütüphanemde var ama PC kaldırmıyor ve internetim 4 Mbps Arthur_Callahan dedi: Coğrafya projemle uğraşıyorum. Bir türlü bitmedi. Genişletmek için tıkla... Benim de vardı ama okullar kapanınca yapmama gerek kalmadı
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #22 Oruç tutmuyorum ama o zamana kadar uyanık duracağım. LiveATC üzerinden pilot-kule konuşmaları dinleyeceğim sanırım. Meraklısı için: Listen to Live ATC (Air Traffic Control) Communications | LiveATC.net
Oruç tutmuyorum ama o zamana kadar uyanık duracağım. LiveATC üzerinden pilot-kule konuşmaları dinleyeceğim sanırım. Meraklısı için: Listen to Live ATC (Air Traffic Control) Communications | LiveATC.net
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #23 sakinolum dedi: Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Siz nasılsınız, hayat nasıl gidiyor?
sakinolum dedi: Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Siz nasılsınız, hayat nasıl gidiyor?
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 13 Nisan 2021 #24 mustaine dedi: Oruç tutmuyorum ama o zamana kadar uyanık duracağım. LiveATC üzerinden pilot-kule konuşmaları dinleyeceğim sanırım. Meraklısı için: Listen to Live ATC (Air Traffic Control) Communications | LiveATC.net Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden gördüm böyle bir şey olduğunu. Sarıyor mu bari?
mustaine dedi: Oruç tutmuyorum ama o zamana kadar uyanık duracağım. LiveATC üzerinden pilot-kule konuşmaları dinleyeceğim sanırım. Meraklısı için: Listen to Live ATC (Air Traffic Control) Communications | LiveATC.net Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden gördüm böyle bir şey olduğunu. Sarıyor mu bari?
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 13 Nisan 2021 #25 Yoo, ben vermiyorum. İstediğinizi yazın, konuyla alakasız yazdığınız mesaj ondan bahsediyorum.
Kepçe Sergen Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 348 Yer Skellige 13 Nisan 2021 #26 Muhammet 64 dedi: Ben gibi sahura kadar uyumayan çok kişi vardır diye düşünüyorum. Sahura kadar ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Ödevlerimi bitirip, oyun oynayacağım.
Muhammet 64 dedi: Ben gibi sahura kadar uyumayan çok kişi vardır diye düşünüyorum. Sahura kadar ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Ödevlerimi bitirip, oyun oynayacağım.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #27 Muhammet 64 dedi: İlk defa sizden gördüm böyle bir şey olduğunu. Sarıyor mu bari? Genişletmek için tıkla... Sarıyor cidden. Bu iki taraflı konuşmaya dahil olmak biraz da ürpertici ama güzel. Pilotaj okuyorsanız hele daha çok sarar.
Muhammet 64 dedi: İlk defa sizden gördüm böyle bir şey olduğunu. Sarıyor mu bari? Genişletmek için tıkla... Sarıyor cidden. Bu iki taraflı konuşmaya dahil olmak biraz da ürpertici ama güzel. Pilotaj okuyorsanız hele daha çok sarar.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 13 Nisan 2021 #28 Kepçe Sergen dedi: Ödevlerimi bitirip, oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Ne oynuyorsunuz ? mustaine dedi: Sarıyor cidden. Bu iki taraflı konuşmaya dahil olmak biraz da ürpertici ama güzel. Pilotaj okuyorsanız hele daha çok sarar. Genişletmek için tıkla... İlginiz de varsa düşününce güzel olabilir.
Kepçe Sergen dedi: Ödevlerimi bitirip, oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Ne oynuyorsunuz ? mustaine dedi: Sarıyor cidden. Bu iki taraflı konuşmaya dahil olmak biraz da ürpertici ama güzel. Pilotaj okuyorsanız hele daha çok sarar. Genişletmek için tıkla... İlginiz de varsa düşününce güzel olabilir.
Ahmensrr Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 347 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #29 corumluapo19 dedi: Evet. Sahurdan önce uyku bastırıyor ama sahurdan sonra insan abdest alınca açılıyor ve ders çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsınız?
corumluapo19 dedi: Evet. Sahurdan önce uyku bastırıyor ama sahurdan sonra insan abdest alınca açılıyor ve ders çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsınız?
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Nisan 2021 #30 Arthur_Callahan dedi: Sağ olun hocam. Siz nasılsınız, hayat nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla... İyidir hocam hamdolsun. Muhammet 64 dedi: Epic'te kütüphanemde var ama PC kaldırmıyor ve internetim 4 Mbps. Benim de vardı ama okullar kapanınca yapmama gerek kalmadı Genişletmek için tıkla... Ben PS4'ten oynuyorum tüm Save dosyalarımı sildim yeniden başladım.
Arthur_Callahan dedi: Sağ olun hocam. Siz nasılsınız, hayat nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla... İyidir hocam hamdolsun. Muhammet 64 dedi: Epic'te kütüphanemde var ama PC kaldırmıyor ve internetim 4 Mbps. Benim de vardı ama okullar kapanınca yapmama gerek kalmadı Genişletmek için tıkla... Ben PS4'ten oynuyorum tüm Save dosyalarımı sildim yeniden başladım.