Forse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 11 13 Nisan 2021 #71 Sahura kadar arkadaşlarla Valorant.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Nisan 2021 #72 Muhammet 64 dedi: Bana oyun türü fark etmez ama Metin 2 türünde (hangi tür bilmiyorum) oyunları hiç oynamadım. Hikayeli olarak Far Cry 3'ü bitirdim ve çok iyiydi. Genişletmek için tıkla... Hitman: Absolution ve Sniper Elite 3 oyunlarına bakabilirsin. İleride ekran kartını yükseltme şansın olursa Bulletstorm: Full Clip Edition oyununa bakabilirsin.
Muhammet 64 dedi: Bana oyun türü fark etmez ama Metin 2 türünde (hangi tür bilmiyorum) oyunları hiç oynamadım. Hikayeli olarak Far Cry 3'ü bitirdim ve çok iyiydi. Genişletmek için tıkla... Hitman: Absolution ve Sniper Elite 3 oyunlarına bakabilirsin. İleride ekran kartını yükseltme şansın olursa Bulletstorm: Full Clip Edition oyununa bakabilirsin.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 13 Nisan 2021 #73 PhysicalDecline dedi: Hocam kod yerine LAX yazıp denedim bir sürü çıktı ama listen dediğimde boş dosya. 0 saniye direkt dosya. Genişletmek için tıkla... Hocam ben soldan Coverage Map'i seçtim ve İstanbulda da konuşmalar var dinlemesi zevkliymiş cidden.
PhysicalDecline dedi: Hocam kod yerine LAX yazıp denedim bir sürü çıktı ama listen dediğimde boş dosya. 0 saniye direkt dosya. Genişletmek için tıkla... Hocam ben soldan Coverage Map'i seçtim ve İstanbulda da konuşmalar var dinlemesi zevkliymiş cidden.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 13 Nisan 2021 #74 Forse dedi: Sahura kadar arkadaşlarla Valorant. Genişletmek için tıkla... Valorant çok zor ya nasıl oynuyorsunuz.
Forse dedi: Sahura kadar arkadaşlarla Valorant. Genişletmek için tıkla... Valorant çok zor ya nasıl oynuyorsunuz.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 13 Nisan 2021 #75 Uyuyacağım. FRAGX dedi: Valorant çok zor ya nasıl oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kol ile.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 13 Nisan 2021 #76 AyarsıZZ dedi: Hitman: Absolution ve Sniper Elite 3 oyunlarına bakabilirsin. İleride ekran kartını yükseltme şansın olursa Bulletstorm: Full Clip Edition oyununa bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Laptop olduğu için ekran kartını yükseltemem maalesef ama sistem toplama gibi bir niyetim var. Teşekkür ederim.
AyarsıZZ dedi: Hitman: Absolution ve Sniper Elite 3 oyunlarına bakabilirsin. İleride ekran kartını yükseltme şansın olursa Bulletstorm: Full Clip Edition oyununa bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Laptop olduğu için ekran kartını yükseltemem maalesef ama sistem toplama gibi bir niyetim var. Teşekkür ederim.
sXdeha Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2021 #77 witcher 3 oynayacağım sanırım
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #78 Muhammet 64 dedi: Hocam ben soldan Coverage Map'i seçtim ve İstanbul'da da konuşmalar var dinlemesi zevkliymiş cidden. Genişletmek için tıkla... Meraklıları için gayet güzel. Arada espriler de dönüyor şanslıysanız
Muhammet 64 dedi: Hocam ben soldan Coverage Map'i seçtim ve İstanbul'da da konuşmalar var dinlemesi zevkliymiş cidden. Genişletmek için tıkla... Meraklıları için gayet güzel. Arada espriler de dönüyor şanslıysanız
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.650 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #80 Şarkı söyleyeceğim galiba.