5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Eylül 2023 #1 7. sınıfa geçtim. Ders programında Cuma günü 2 saat kısaltması "SAHYU7" olan bir ders yazıyor. Bu ders nedir? Bilgisi olan var mı?
7. sınıfa geçtim. Ders programında Cuma günü 2 saat kısaltması "SAHYU7" olan bir ders yazıyor. Bu ders nedir? Bilgisi olan var mı?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #2 Seçmeli Ahlak ve Yurttaşlık Dersi galiba. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS 5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Eylül 2023 #3 Paveloyd dedi: Seçmeli Ahlak ve Yurttaşlık Dersi galiba. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl bir ders böyle!? Derste ne anlatılıyor genel olarak? Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Seçmeli Ahlak ve Yurttaşlık Dersi galiba. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl bir ders böyle!? Derste ne anlatılıyor genel olarak?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #4 518679 dedi: Bu nasıl bir ders böyle!? Derste ne anlatılıyor genel olarak? Genişletmek için tıkla... Mülteci propagandası dersi herhalde. Daha önce hiç duymadım, yeni bakanın işi olmalı. Artı 0 Eksi
518679 dedi: Bu nasıl bir ders böyle!? Derste ne anlatılıyor genel olarak? Genişletmek için tıkla... Mülteci propagandası dersi herhalde. Daha önce hiç duymadım, yeni bakanın işi olmalı.
KS KS 5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Eylül 2023 #5 Paveloyd dedi: Mülteci propagandası dersi herhalde. Daha önce hiç duymadım, yeni bakanın işi olmalı. Genişletmek için tıkla... Mülteci sevdirmeyse dersten kaçma planımı hazırlayayım. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Mülteci propagandası dersi herhalde. Daha önce hiç duymadım, yeni bakanın işi olmalı. Genişletmek için tıkla... Mülteci sevdirmeyse dersten kaçma planımı hazırlayayım.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #6 518679 dedi: Mülteci sevdirmeyse dersten kaçma planımı hazırlayayım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir şey buldum. Vatandaşın haklarından vs. bahsediyor. Müfredata kesin mültecilerle alakalı bir şey eklemişlerdir. Bir de ne boş dersmiş. Artı 0 Eksi
518679 dedi: Mülteci sevdirmeyse dersten kaçma planımı hazırlayayım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir şey buldum. Vatandaşın haklarından vs. bahsediyor. Müfredata kesin mültecilerle alakalı bir şey eklemişlerdir. Bir de ne boş dersmiş.
KS KS 5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Eylül 2023 #7 Paveloyd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir şey buldum. Vatandaşın haklarından vs. bahsediyor. Müfredata kesin mültecilerle alakalı bir şey eklemişlerdir. Bir de ne boş dersmiş. Genişletmek için tıkla... 4. sınıfta dersini görmüştüm. Biliyorum. 7. sınıfta da varsa boş ders. Gereksiz. Ama şahsen gereksiz olduğum için mülteci propagandası yapılmazsa dinlerim. Ama Sosyal Bilgiler varken boş. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir şey buldum. Vatandaşın haklarından vs. bahsediyor. Müfredata kesin mültecilerle alakalı bir şey eklemişlerdir. Bir de ne boş dersmiş. Genişletmek için tıkla... 4. sınıfta dersini görmüştüm. Biliyorum. 7. sınıfta da varsa boş ders. Gereksiz. Ama şahsen gereksiz olduğum için mülteci propagandası yapılmazsa dinlerim. Ama Sosyal Bilgiler varken boş.