Ne zamandır youtube'da falan görüyorum oyun kötü falan diyorlar ama vakit geçirmeliğe benziyor en azından bi makine çeviri olsaydı alabilirdim oyunu.Şu an herhangi bir çalışma bile göremedim.
Ne zamandır youtube'da falan görüyorum oyun kötü falan diyorlar ama vakit geçirmeliğe benziyor en azından bi makine çeviri olsaydı alabilirdim oyunu.
Ben hiç oynamadım bu seriyi.İçinden önereceğin türkçe yaması olan oyun varsa onada bakabilirim.Bide bu seride hikaye bağlantılımı.Yeni oyunun kötü olduğuna ben de katılıyorum. Saints Row serisini seven biriydim eskiden ama bu seri dediğim gibi eskiden güzeldi ve şu an son çıkan oyun sırf kemikleşmiş eski kitleden para sömürmek ve ölmüş olmasına rağmen seriden ne kazanırsak kardır mantığıyla çıkartılmış bir oyun.
Ben hiç oynamadım bu seriyi.İçinden önereceğin türkçe yaması olan oyun varsa onada bakabilirim.Bide bu seride hikaye bağlantılımı.
Yani demek istediğim hocam herhangi bir oyunundan başlasam hikayede kopukluk yaşarmıyım önceki oyunlarla arasında baglantı varmı yoksa bagımsızmı.Çünki bazı oyunları grafiksel anlamda eski yapmacık gibi geldi bana grafiksel anlamda en iyisi hangisiyse son oyun hariç onu alacağım.Seriyle bağlantılı mı derken ne demek istedin anlamadım. Bu yeni oyun zaten seriyle bağlantılı değil asıl. Seriyle bağlantılı oyun istiyorsan eski oyunlara bakacaksın onların hepsinin yaması vardı:
![]()
Saints Row: The Third on Steam
Get ready for the most out-landish gameplay scenarios ever seen as the Third Street Saints take on the Syndicate!store.steampowered.com
![]()
Saints Row IV on Steam
The US President must save the Earth from alien overlord Zinyak using an arsenal of superpowers and strange weapons in the wildest open world game ever.store.steampowered.com
Yani demek istediğim hocam herhangi bir oyunundan başlasam hikayede kopukluk yaşarmıyım önceki oyunlarla arasında baglantı varmı yoksa bagımsızmı.
Sağolun hocam ilginiz için biraz grafiklere önem veren birisiyim.Baktımda pek hoşuma gitmedi eski oyunları .Son oyun için makine çeviri yapan ekiplerden bi rica edeyim belki yaparlar zaten yamayı tek isteyen ben olmadığıma eminim.Bu yeni oyun hariç ilk dört oyun bağlantılı şekilde ilerliyor ama şart değil ve 1. ile 2. oyunu oynayabileceğini sanmıyorum çünkü eskidi oyunlar artık.
Sağolun hocam ilginiz için biraz grafiklere önem veren birisiyim.Baktımda pek hoşuma gitmedi eski oyunları .Son oyun için makine çeviri yapan ekiplerden bi rica edeyim belki yaparlar zaten yamayı tek isteyen ben olmadığıma eminim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.