Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #1 Selamlar, oyunda Türkçe dil desteği bulunmuyor sanırım. Kullandığınız güvenilir, son sürüm Türkçe yama önerir misiniz?
Selamlar, oyunda Türkçe dil desteği bulunmuyor sanırım. Kullandığınız güvenilir, son sürüm Türkçe yama önerir misiniz?
DarkLord3455 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Little İtaly Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #2 Gameon dedi: Selamlar, oyunda Türkçe dil desteği bulunmuyor sanırım. Kullandığınız güvenilir, son sürüm Türkçe yama önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Türkçe Yaması yok, biraz Araştırıp baksaydınız öğrenebilirdiniz. Artı 0 Eksi
Gameon dedi: Selamlar, oyunda Türkçe dil desteği bulunmuyor sanırım. Kullandığınız güvenilir, son sürüm Türkçe yama önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Türkçe Yaması yok, biraz Araştırıp baksaydınız öğrenebilirdiniz.
KS KS Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #3 DarkLord3455 dedi: Türkçe yaması yok, biraz araştırıp baksaydınız öğrenebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Buldum ama oyun sıkıntılı olduğu için sildim. Artı 0 Eksi
DarkLord3455 dedi: Türkçe yaması yok, biraz araştırıp baksaydınız öğrenebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Buldum ama oyun sıkıntılı olduğu için sildim.
C challengermert Megapat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #4 Gameon dedi: Buldum ama oyun sıkıntılı olduğu için sildim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı derken? Yama sorunlu muydu açarsanız sevinirim. Artı 0 Eksi
Gameon dedi: Buldum ama oyun sıkıntılı olduğu için sildim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı derken? Yama sorunlu muydu açarsanız sevinirim.
KS KS Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #5 challengermert dedi: Sıkıntılı derken? Yama sorunlu muydu açarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Eski olan Saints Row 3 yamasını kurdum çalışıyor ama oyun optimisazyon sorunlu ve bozukluklar var. Artı 0 Eksi
challengermert dedi: Sıkıntılı derken? Yama sorunlu muydu açarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Eski olan Saints Row 3 yamasını kurdum çalışıyor ama oyun optimisazyon sorunlu ve bozukluklar var.
C challengermert Megapat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #6 Gameon dedi: Eski olan Saints Row 3 yamasını kurdum çalışıyor ama oyun optimisazyon sorunlu ve bozukluklar var. Genişletmek için tıkla... Mesela Low ayarlarda da high ayarlarda da benzer FPS veriyor değil mi? Düzenleme: Bana eski olan Saints Row 3 yamasını ulaştırabilir misiniz? Son düzenleme: 18 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Gameon dedi: Eski olan Saints Row 3 yamasını kurdum çalışıyor ama oyun optimisazyon sorunlu ve bozukluklar var. Genişletmek için tıkla... Mesela Low ayarlarda da high ayarlarda da benzer FPS veriyor değil mi? Düzenleme: Bana eski olan Saints Row 3 yamasını ulaştırabilir misiniz?
Furkan45 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 1.205 Çözümler 3 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 1 Ekim 2021 #7 Gameon dedi: Buldum ama oyun sıkıntılı olduğu için sildim. Genişletmek için tıkla... Yama bulamadım normal versiyonu için olan yamayı kurunca oyun açılmıyor. Bulduğunuz yamanın linkini atar mısınız? Artı 0 Eksi
Gameon dedi: Buldum ama oyun sıkıntılı olduğu için sildim. Genişletmek için tıkla... Yama bulamadım normal versiyonu için olan yamayı kurunca oyun açılmıyor. Bulduğunuz yamanın linkini atar mısınız?
>REAPER< Hectopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 5 6 Haziran 2022 #8 DarkLord3455 dedi: Türkçe Yaması yok, biraz Araştırıp baksaydınız öğrenebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Adam insan gibi sormuş tokat atar gibi cevap vermek ne alaka anlamıyorum adam akıllı düzgün cevap vermek zor geliyor sanırım,ne bu kibir! okurken sinir oluyor insan. Artı 0 Eksi
DarkLord3455 dedi: Türkçe Yaması yok, biraz Araştırıp baksaydınız öğrenebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Adam insan gibi sormuş tokat atar gibi cevap vermek ne alaka anlamıyorum adam akıllı düzgün cevap vermek zor geliyor sanırım,ne bu kibir! okurken sinir oluyor insan.