Saints Row 4 donuyor

Merhaba. Ben indirimler varken Saints Row 4 satın almıştım. Fakat oyun oynarken yaklaşık her 10 saniyede bir 5-6 saniye donma oluyor. FPS açısından hiç problem yok aşırı rahat sistemimde yetiyor oyunu oynamaya ama dediğim gibi donmalar oluyor. Bu sorunu yaşayan var mı nedeni ne olabilir? Önceden the Third oyunundada aynı şeyi yaşamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'dan dosyaları doğrula ardından oyuna gir ve bütün süper güçleri dene, veya ortalığı patlatabilen silahları hatta dans silahı var onu dene. Eğer kasarsa oyunu sil yükle seni temin ederim problem geçicektir.

Acaba silip yüklersem bendeki düşük ekran kartı kullanımı da geçer mi?

Hocam Steam'den dosyaları doğruladım. Fakat kasma yok sorun aynı şekilde devam ediyor donmalar oluyor 10-15 saniyede bir.

Hocam Steam'den dosyaları doğruladım. Fakat kasma yok sorun aynı şekilde devam ediyor donmalar oluyor 10-15 saniyede bir.
Bak, istersen biraz daha araştır. 2 Olasılık var ilki bilgisayarın Darboğaz yapıyor olabilir ikincisi oyunun kendi dosyalarının önbelleğini yüklemiş olabilirsin. Hocam senden bir şey rica ediyorum, buraya kendi bilgisayarının bileşenlerini, parçalarını yazar mısın? Yani (ekran kartı, anakart, işlemci falan). En son ihtimal olarak oyunu sil yükle her türlü geçer.

Intel Core i7 5500U 2.4 GHz.
NVIDIA GeForce 940M 2 GB.
RAM 12 GB.
Bu şekilde hocam donanımları laptop kullanıyorum. Darboğaz olacağını pek zannetmiyorum çünkü sadece Saints Row oyunlarında başıma geldi bu olay.

Aynı sorun bende de var oyun orijinal Steam indirimlerinde aldım ama oyuna girdiğimde donmalar oluyor hatta FPS düşüşleri bile yaşadım ki sistemim bayağı yetiyor oyuna.

Hiç değişen parça olmadığını varsayarsak. Hocam Ram sonradan eklediniz mi hiç? Çünkü ekran kartı işlemci oranı tutuyor ama Ram diğerlerini Darboğaz'a sokabilecek gibi gözüküyor. Tabii Laptop'daysanız ve diğer bileşenlere bakmadan orantısız parça eklemediyseniz sıkıntı olmaz. Hocam, tek çare oyunu silip yüklemekte, belli oluyor zaten. Başka problem yoksa, oyunu silin yükleyin düzelir diye umuyorum.
Ah, bugün bayağı araştırdım oyunun son güncellemesinden kaynaklanıyormuş. Hocam eğer çözümünü bulmak istiyorsanız bir daha ki güncellemeyi bekleyeceksiniz. Fakat oyunu bi' silip yükleyin bir ihtimal düzelebilir.

Yok hocam hiçbir şey taktırmadım laptopa dediğiniz gibi oyun biraz sıkıntılı gibi teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…