Saints Row 4 optimizasyon sorunlu bir oyun mu?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Yer
Sin City
Bu oyunu yıllar öncesinde arkadaşımla oynayıp bitirdik. Oyunun başından sonuna hiçbir sorunla karşılaştığımı hatırlamıyorum eski sistemimde. Şimdi bir başka arkadaşımla oynamak istedi. İndirdik ve Türkçe yama kurduk.

1- Aldığım FPS değerleri beni tatmin etmiyor. Daha yüksek olmasını beklerdim ayrıca V-Sync kapalı olmasına rağmen 62 bandında hep, arada 90'a çıkıyor.

2- Yer yer 40-50 FPS'lere düşerek FPS Drop'a neden oluyor. Donanımsal olduğunu sanmıyorum, diğer oyunlarda böyle bir problem yok.

3- Arkadaşımda dahil sinematik sahneleri 22 FPS sabit izliyoruz. Kim kasan bir görüntü izlemek ister ki?

4- Ayrıca oyun bazen kilitleniyor, çöküp kapanmıyor da görüntü öyle donuyor. Alt+Tab atıp görev yöneticisinden anca kapatıyorum. Arkadaşım da yaşadı bu sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben AMD A8 5600k APU sistemle kasmadan oynadım belki yamadan olabilir bazı yamalar FPS düşmesi yapabiliyor.

Artı -1 Eksi
Evet hocam, oyun sorunlu.

Tüh ya sapasağlam oyunu nasıl bozdular.

750 Ti sistemimde 4-5 saniyede bir drop yiyordum, dayanamayarak iade etmiştim. Bende sorunlu bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…