totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 Epic Games ücretsiz verdiği Saints Row açılmıyor, indirdikten sonra doğrulanıyor 100'de kalıyor saatler geçmesine rağmen hiçbir şey olmuyor. Sürprizbozan Oyunu dosya konumundan açmaya çalıştığımda ise bu yazıyor. Sürprizbozan Herhalde buga girdi diyip tekrar indirdim ancak sonuç aynı. Bunun çözümü nedir ?
Epic Games ücretsiz verdiği Saints Row açılmıyor, indirdikten sonra doğrulanıyor 100'de kalıyor saatler geçmesine rağmen hiçbir şey olmuyor. Sürprizbozan Oyunu dosya konumundan açmaya çalıştığımda ise bu yazıyor. Sürprizbozan Herhalde buga girdi diyip tekrar indirdim ancak sonuç aynı. Bunun çözümü nedir ?
3 395051 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 779 Çözümler 2 6 Ocak 2024 #2 totra_proska dedi: Epic Games ücretsiz verdiği Saints Row açılmıyor, indirdikten sonra doğrulanıyor 100'de kalıyor saatler geçmesine rağmen hiçbir şey olmuyor. Sürprizbozan Eki Görüntüle 2075379 Oyunu dosya konumundan açmaya çalıştığımda ise bu yazıyor. Sürprizbozan Eki Görüntüle 2075380 Herhalde buga girdi diyip tekrar indirdim ancak sonuç aynı. Bunun çözümü nedir ? Genişletmek için tıkla... Depolama alanınızın durumu nasıl? Artı 0 Eksi
totra_proska dedi: Epic Games ücretsiz verdiği Saints Row açılmıyor, indirdikten sonra doğrulanıyor 100'de kalıyor saatler geçmesine rağmen hiçbir şey olmuyor. Sürprizbozan Eki Görüntüle 2075379 Oyunu dosya konumundan açmaya çalıştığımda ise bu yazıyor. Sürprizbozan Eki Görüntüle 2075380 Herhalde buga girdi diyip tekrar indirdim ancak sonuç aynı. Bunun çözümü nedir ? Genişletmek için tıkla... Depolama alanınızın durumu nasıl?
KS KS totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 395051 dedi: Depolama alanınızın durumu nasıl? Genişletmek için tıkla... Oyun 60gb yer kaplıyor ek olarak 100gb boş yer var. Artı 0 Eksi
395051 dedi: Depolama alanınızın durumu nasıl? Genişletmek için tıkla... Oyun 60gb yer kaplıyor ek olarak 100gb boş yer var.