MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Temmuz 2014 #1 GamersgAte'de %91 indirime girmiş: Saints Row IV - Buy and download on GamersGate
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2014 #2 Oyunu steam hesabımıza aktarabiliyormuyuz? Bilginiz var mı? Koruma sistemi Steam DRM olarak belirtilmişte. Sanırım aktarılıyor, şöyle bir not düşülmüş; "(Requires a third-party download and account)"
Oyunu steam hesabımıza aktarabiliyormuyuz? Bilginiz var mı? Koruma sistemi Steam DRM olarak belirtilmişte. Sanırım aktarılıyor, şöyle bir not düşülmüş; "(Requires a third-party download and account)"
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Temmuz 2014 #3 Evet, Steam destekli.
D Dylan Ziyaretçi 3 Temmuz 2014 #4 Görünce dayanamadım, aldım. Şimdi ise Steam, bölgemin uyumlu olmadığını söylüyor... - Güncelleme - GamersGate şirketine gönderdiğim eposta sonucunda ürünün Türkiye'de mevcut olmadığını öğrendim. Ödediğim miktarı ise iade edecekler... Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2014
Görünce dayanamadım, aldım. Şimdi ise Steam, bölgemin uyumlu olmadığını söylüyor... - Güncelleme - GamersGate şirketine gönderdiğim eposta sonucunda ürünün Türkiye'de mevcut olmadığını öğrendim. Ödediğim miktarı ise iade edecekler...