Saints Row IV: Game of the Century, Indiegala üzerinde 5 dolar

PerfectRow4979

Megapat
Herkese iyi forumlar;
Öncelikle biliyorum ki Saints Row serisi buradaki diğer fırsat konularına konu olmuş oyunlar kadar ilgi çekmeyecek, ama illaki bu forumda bir iki kişi de olsa bu fırsatı değerlendirmek isteyecek insanlar olduğuna inanıyorum.
Konuya giriyorum, maalesef 2023 sonlarına doğru kapanmış olan Volition'ın Saints Row serisini bilenler bilir. Kötü bir final yapmıştır tabi ama konu başka. Konu şu ki, Saints Row IV'ün Game of the Century sürümünü arıyordum (Sebebini aşağıdaki hikayede anlattım), bilginiz olsun, sadece Steam key'i olarak bulunuyor o sürüm. Neyse işte, aradım, taradım ve en sonunda Indiegala.com'da %75 indirimle 4,99 dolara düşmüş olarak buldum sürümü. İnanılmaz bir fırsat ve serinin meraklıları veya koleksiyoncu arkadaşlar kesinlikle değerlendirsin diyorum efendim, buyurun;

Save 75% on Saints Row IV: Game of the Century Edition | PC Game | IndieGala - Şu an itibarıyla tam iki gün süresi kalmıştır ve Türkiye üzerinden aktif edebilirsiniz. Şimdi gelelim bu site güvenilir mi sorusuna;
Technopat - Indiegala Güvenilir Mi (Konu Açılışı - 4 Ocak 2024)
Technopat - Indiegala Güvenilir Midir (Konu Açılışı - 20 Ekim 2023)
Trustpilot - 5 üzerinden 3,9 ortalama puan ve incelemeler yeniden eskiye doğru gitmektedir

Şimdi hikayeyi anlatıyorum;
Eğer seriye ilgili olanlar varsa biliyordur, Saints Row IV için 2022 yılında, tüm DLC'leri tek çatı altında birleştiren (Gat Out of Hell hariç, o ayrı tutuldu) ve Epic Games ve GOG.com üzerinden oyunu almış olanlarla bile birlikte oynayabilmenizi sağlayacak Re-Elected güncellemesi gelmişti. Ancak ne var ki, bu güncelleme hem oyunun halihazırdaki Steam Workshop uyumluluğunu bozmuş, hem NexusMods'tan indirebileceğiniz onca modu kendiyle uyumsuz hale getirmiş, hem de oyunda normalde hiç olmayan fps düşüşleri peyda olmuştu.

Bunun çözümüyse oyunu Steam üzerinden legacy_beta sürümüne döndürmekmiş. Bu tabi DLC'leri ayrıca alacağınız ve başka platformlardan oyunu almış arkadaşlarınızla galiba oyunu oynayamayacağınız anlamına geliyor artık, hiç bilmiyorum inanın ki. Ama asıl sorun ne, biliyor musunuz? Re-Elected sürümü geldi geleli artık Steam üzerinden DLC'leri alıp tamamlayamıyorsunuz koleksiyonunuzu ve ayrıca DLC almadan koleksiyon tamamlamazsanız legacy_beta sürümüne geçtiğinizde DLC'leri kaybediyorsunuz. Ama Re-Elected'a geri dönseniz sizi neyin beklediğini de anlattım yukarıda. İşte o DLC'leri de sadece Steam key'i olarak alabiliyorsunuz ve bu DLC'lerin toplandığı en kapsamlı sürüm Game of the Century sürümü. E takdir edersiniz ki kıymete binmiş bu sürümün key'lerini uygun fiyata bulmak hiç de kolay değil. Ama cidden şanslıymışım ki araya araya buldum en sonunda. Dilerim bu fırsatı arayan bir kişinin bile karşısına çıkar bu konu da, o da benim gibi eksiğini tamamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı