Saitake 7007F vs ipega 9076

Makaleler
4
Dostlar ikisi de pek bildiğim ve duyduğum markalar değiller, genel olarak telefonda eski PSP ve gba oyunlarını oynamak için bir gamepad arıyorum. Sıfırları ülkemizde pek yok ve olanlarda genelde çok pahalı, sadece arkadaşımın GameSir g4s Gamepad'ini deneme şansım oldu gayet memnundum. Bütçem 300 TL üstüne çıkabileceğimi sanmıyorum. Dediğim bu iki modeli buldum ikinci el olarak birisi ipega 140 TL saitake 200 TL(daha hiç pazarlık yapmadım). Saitake hoşuma gitti fakat sıkıştırma mekanizması biraz gözümü korkuttu.

İnceleme videoları:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Yener K. hocam sizin bir bilginiz var mı bu tarz gamepadler için?

Son düzenleme:
Ipega onların iyi bir markası. Mobil cihazlar için güzel kollar yapıyor.

Ipega onların iyi bir markası. Mobil cihazlar için güzel kollar yapıyor.

Uzun süre farklı sitelerde yorumlara bakarak ve risk alarak 7007F olanı aldım hocam. Aşırı fazla satılmış bir cihaz değil ama hep YouTube hem satış sitelerine baktığımda alan birçok insan memnun ve tam puan vermişler, aslında amacım çocukken hep hayalim olan ve içimde kalan PSP ve gba deneyimini elde etmekti biraz, ürün henüz elime ulaşmadı ama ulaşınca ve biraz kullanınca bir inceleme yapmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı