Emülatör (PSP, GBA ve dahası) için gamepad bakıyordum ve telefonda sanki taşınabilir bir konsolmuş hissiyatı istiyordum sonunda beklediği cihaz geldi, 3 saattir kullanıyorum ve şimdilik düşüncelerim pozitif. İleride ilk izlenim ve inceleme yapmayı düşünüyorum. Nelerden bahsetmem gerek ve nelerden bahsetmemi istersiniz? Ayrıca sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz. Fotoğraflar için kusura bakmayın çektiğim cihazlar J7 2016 ve Note 3 bu yüzden fotoğraflar kötü.
My boy gba emulator, epsxe PS1(PSx) emulator ve PPSSPP PSP emulator ile kullandım hocam kusursuz çalıştı ayar yapmaya bile gerek olmadı. Özellikle gamepad destekli oyunlarda henüz denemedim, firmanın ayrıca destek sağlamayan oyunlar için kendi uygulaması var onları uzun dönemde deneyeceğim hocam. Tek kusuru bağlanmak için andoid ve iOS tuşları ayrı, ayrıca PC'ye bağlamak için X+ Android tuşuna basmanız gerekiyor. Benim telefonumdan dolayı sanırsam(tablette denedim bu sorun yaşanmadığı için özellikle benim telefonumda diye söylüyorum) Android olarak bağlamaya çalışınca cihazım reboot atıyor, PC modunda bağlayınca kusursuz çalışıyor hepsiyle. Cihazım Note 3 N9005, burada bilgi olarak kalsın ayrıca ne olur ne olmaz. Ama uyum sorunu yok ve şimdilik tavsiye edeceğim bir cihaz gibi. 1 ay civarı kullanıp incelemesini yapmayı düşünüyorum.
@Yener K. gamepad destekli oyunlarla da sorunsuz çalışıyor sparlite oyununda denedim hocam.