Sakal Çıkması İçin Ne Yapılması Gerekir?

Sen kilo sıkıntısıda yaşamazsın ha. Yediğin sakala gidiyor herhalde.
Sen büyüyüp askere kitğinde saç-sakalın orman gibi olmadan tıraş olunacağını öğreneceksin, merak etme.

O nasıl bir sakal. O kadar uzuyor mu? Günde 2 defa nedir Mübarek orman herhalde
Öyle bir günde uzayıp orman gibi olmuyor zaten.
Ertesi güne elinizi sakalınıza sürttüğünüzde değiyorsa tıraş olmanız gerekmekte. Tabi bu Türkiye'deki bütün bölgeler için geçerli değil, bazı bölgelerde disipline fazlaca önem veriliyor.

@THE_MILLER bilir. Tabi Türkiye'nin farklı bölgelerinde görev yaptı ise.

Sakalda keramet yoktur. 21 yaşındayım, sakalım yok. Gayet memnunum . Emin ol ki sakal ile uğraşmak istemezsin, sakal yüzündeki yağlanmayı artırır.

Jilet vurunuz büyük ihtimalle çıkar fakat sakal çok da iyi değil düzenli kesmek lazım. Mesela ben 15 yaşındayım çenem hariç çoğu yerde çıktı ama benim hoşuma gitmiyor.

Sakalda bir karizma katıyor şimdi
O herkes için geçerli değil. Bazısına yakışıyor bazısına da yakışmıyor. Misal ben sakaldan nefret ediyorum hep kesiyorum, en iyisi baby face bana kalırsa

Kıl uğruna moralini bozma. Yirmisinden sonra çıkmaya başlayanları da var.

Bende 16 yaşındayım ama bendede çok orantısız çıkıyor bir tarafı aşırı gür bir tarafı aşırı seyrek Zamana bırak.

Hocam hortlatmak gibi olacak ama durum nedir ne zaman çıkmaya başladı ne oldu çok merak ettim yazmadan duramadım aktifliğniizde en son Ekim'di forumu bırakmamışsınız belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…