Sakal çıkmıyorsa ne yapılmalı?

alone1man

Decapat
Daha fazla  
Yüzümün bazı yerlerinde sakalım yok ama hiç jilet de vurmadım o çıkmayan yerlere. Yüzümde sakal çıkmasını istediğim yerleri, daha doğrusu her gün jiletle tıraş olmak istiyorum kirli sakal halini alana kadar. Sakıncaları olur mu her gün tıraşın? Sakalımın hızlı çıkması için ne yapmam lazım?

Ben 16 yaşındayım sadece 1 tel minnoş sakalım var. Zamanla olur bence dert etmemek gerek.

Çok bebeksi bir yüzüm var profil fotoğrafıma bakarak da görebilirsin. Saçımı da uzattığım için sakal acil gerekli. 17 yaşında, 1.92 boylu, uzun saçlı birinin sakalının olmaması fiziksel yapısına göre yaşını küçük gösteriyor.

Çok bebeksi bir yüzüm var profil fotoğrafıma bakarak da görebilirsin. Saçımı da uzattığım için sakal acil gerekli. 17 yaşında, 1.92 boylu, uzun saçlı birinin sakalının olmaması fiziksel yapısına göre yaşını küçük gösteriyor.

Seninkide dertmiş beya. Bu sene çıkar bende 17 yaşındayım lise son oldum. Geçen sene lise sonların hepsinin o sene çıktı sakalı sabırlı ol.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı