- Makaleler
- 3
Merhaba, yeni bir sakal tıraş makinesi almayı düşünüyorum. Düz uçlu başlığı yanında çıktığından dolayı şu 3 model bana daha yakın geliyor. Neden düz başlıklı diye soracak olursanız yuvarlak başlıklı makineler jilet etkisi yaratıyormuş ve ben hiç jilet kullanmadım, dolayısıyla da sakalımın gürleşmesini istemiyorum. Bu bilgi doğru mu bilmiyorum, bir önceki konumda öyle bir mesaj gelmişti. Ayrıca pürüzsüze yakın tıraş olmak istiyorum. Bu makinelerle jilet etkisi göstermeden pürüzsüze yakın tıraş olmam mümkün mü? Cihazların linkini bırakıyorum ve birkaç sorum olacak. Sırasıyla cevaplayın. Cihazları kullananlar varsa da tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
www.teknosa.com
www.teknosa.com
www.teknosa.com
1) Bu 3 cihaz da jilet etkisi yaratır mı cildimde (üzerinde mevcut bulunan başlık ile, kutudan çıkmış haliyle)? Daha fazla sakal çıkar mı?
2) Eğer daha fazla sakal çıkarır ise yanlarında çıkan düz başlık ile kullansam jilet etkisinin önüne geçmiş olur muyum?
3) Düz başlık ne derecede tıraş performansı verir, memnun olur muyum? Pürüzsüze yakın keser mi?
4) Düz başlık da istediğim performansı vermezse ne tür cihaz bakmalıyım? Hangi tür başlıklı cihaz önerirsiniz?
Bahsettiğim düz başlık:
Braun 3 Serisi 310BT Tıraş Makinesi Fiyatı ve Özellikleri
Braun 3 Serisi 310BT Tıraş Makinesi özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
Braun 3 Serisi 300 BT BLK 3’ü1 Arada Yıkanabilir Kuru Kullanım Tıraş Makinesi Fiyatı ve Özellikleri
Braun 3 Serisi 300 BT BLK 3’ü1 Arada Yıkanabilir Kuru Kullanım Tıraş Makinesi özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
Braun Yeni Seri 5 B1200S Autosense Easyclean Easyclick Islak & Kuru Kablosuz Tıraş Makinesi Fiyatı ve Özellikleri
Braun Yeni Seri 5 B1200S Autosense Easyclean Easyclick Islak & Kuru Kablosuz Tıraş Makinesi özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
2) Eğer daha fazla sakal çıkarır ise yanlarında çıkan düz başlık ile kullansam jilet etkisinin önüne geçmiş olur muyum?
3) Düz başlık ne derecede tıraş performansı verir, memnun olur muyum? Pürüzsüze yakın keser mi?
4) Düz başlık da istediğim performansı vermezse ne tür cihaz bakmalıyım? Hangi tür başlıklı cihaz önerirsiniz?
Bahsettiğim düz başlık: