Dostum daha kaliteli bir makineye geçmek istiyorum. Şu an kullandığım makinenin de muhtemel fiyatı senin attığın cihaz ile aynı seviyededir hemen hemen. Daha iyi bir cihaza geçmek istiyorum.Alet
Dostum ben de bu zamana kadar hiç jilet kullanmadım. Daha önce birçok makine kullandım ve çoğundan memnun kalmadım. O zamanlar pek durumum da yoktu. Direkt karşıma bu çıkmıştı hoşuma gittiği için almıştım. Ben de asla istemiyorum sakalımın gürleşmesini. 1 yıl kadar oldu ve hala kullanıyorum. Asla gürleşme ve sertleşme yaşamadım. Aynı zamanda saçlarımı da bununla kesiyorum. İnanılmaz bir performansı var. Gücü harika ve asla saç ve kıl çekme yapmıyor. Benim sana naçizane önerim budur. İyi forumlar.
O cihazın başlığının jiletten farkı yok.Ben yakın zamanda Philips one blade almayı düşünüyorum bilen arkadaşlar yazarsa bilgi sahibi oluruz onada bi göz gezdirin isterseniz
- Hayır, ilettiğiniz makineler veya herhangi bir sakal kesme makinesi jilet etkisi oluşturmaz.
Temizlenebilirliği ile ilgili bir şey görmedim hocam ama satın alırken görevliye soracağım özellikle bu durumu. Aklımın bir köşesine not ettim.İkinci konu ise makinenin temizliği ve bıçaklarının kalitesidir. Kestiğiniz sakal un ufak olacak ve makinenin her bir kısmına girecek. Üç bıçaklıların bu konuda sınıfta kalma olasılığı çok yüksek. Tek bıçaklı ve sizin örnek gösterdiğiniz makinelerin başlığının çıktığını ve içindeki bıçağa kadar temizlenebildiğini kabul ediyorum. Eğer açılmıyorsa temizlemek çile olur.
Hocam oynar başlıklı dediğiniz cihazlar şu 3 başlı olanlar mı? Eğer ki bunlar ise bu cihaza biraz daha uzak olduğumu belirteyim. İlk mesajımda yazdım sebebini. Üç bıçaklı cihazlardan kastım bu cihazdı. Biraz makineler konusunda cahil olduğum için böyle sınıflandırıyordumKullanım konusunda tıraş makinesinin oynar başlıklı olmasına, sapının ele uygunluğuna ve kolay kavranabilir olmasına dikkat edin. Benim kullandığım model sabit başlıklıydı ve zorlanıyordum.
@BayEgo Hocam detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim.
İlk olarak jilet etkisine değinmek istiyorum, bir önceki konuma, sizin de mesaj yazdığınız konuma bir arkadaş üç bıçaklıların jilet etkisi oluşturacağını yazmıştı. Şimdi biraz kafam karıştı açıkçası. Ayrıca sakal olmayan bölgeyi de kesiyormuş. O yüzden bu tür cihazlara bir tık daha mesafeliyim. Şuraya bıraktım o mesajı.
1500 - 2000 TL'ye sakal tıraş makinesi önerisi
Şu an kullandığım makineden aslında memnunum ama artık daha iyi bir makineye geçiş yapmam gerektiğini düşünüyorum. Çok sakal uzatan birisi değilim, 3-4 günde bir tıraş oluyorum. Hiç jilet vurmadım, bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim. Resmini attığım görseldeki cihazın ucu gibi düz uçlu...www.technopat.net
Temizlenebilirliği ile ilgili bir şey görmedim hocam ama satın alırken görevliye soracağım özellikle bu durumu. Aklımın bir köşesine not ettim.
Hocam oynar başlıklı dediğiniz cihazlar şu 3 başlı olanlar mı? Eğer ki bunlar ise bu cihaza biraz daha uzak olduğumu belirteyim. İlk mesajımda yazdım sebebini. Üç bıçaklı cihazlardan kastım bu cihazdı. Biraz makineler konusunda cahil olduğum için böyle sınıflandırıyordum.
Eki Görüntüle 2223195
Hocam yorumunuzdan anladığım kadarıyla attığım cihazların beni gerek üstünde bulunan orijinal başlığıyla, gerekse yanında çıkan düz başlık aparatı ile memnun edeceğini söylüyorsunuz. Peki ben bu cihazları aldığım takdirde tıraş jeli ile kullanarak mı tıraş olmam gerekiyor? Cİhaz yorumlarında tıraş jeli kullanarak tıraş olduklarını söyleyenler de olmuş. Ben hiç jilet kullanmadığım için tıraş jeli de kullanmadım. Cihazı alıp direk sakalların içine daldırıyorum tabiri caizse. Köpük kullanmadan tıraş olmam mümkün mü bu cihazlarla? Cilde herhangi bir zararı olur mu?
Maalesef, konuya yeterli cevap gelmediği için henüz daha satın almadım. Ama kullanıcı yorumlarından baktığım kadarıyla 3 cihazda memnun eder gibime geliyor. Biraz daha araştırıp satın alacağım.Bulabildiniz mi? Ben de aramaktayım tıraş makinesi.
Maalesef, konuya yeterli cevap gelmediği için henüz daha satın almadım. Ama kullanıcı yorumlarından baktığım kadarıyla 3 cihazda memnun eder gibime geliyor. Biraz daha araştırıp satın alacağım.