LuiTsepeshi Decapat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar önerebileceğiniz ve kullanıp memnun kaldığınız bir sakal makinesı varsa önerebilir misiniz?
Arkadaşlar önerebileceğiniz ve kullanıp memnun kaldığınız bir sakal makinesı varsa önerebilir misiniz?
A ahmetçepni Yoctopat Katılım 6 Ekim 2025 Mesajlar 6 6 Ekim 2025 #2 Hocam sakalı sıfıra mı vurursunuz, kısaltma mı yaparsınız?
LuiTsepeshi Decapat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #3 ahmetçepni dedi: Hocam sakalı sıfıra mı vurursunuz, kısaltma mı yaparsınız? Genişletmek için tıkla... sıfır hocam
ahmetçepni dedi: Hocam sakalı sıfıra mı vurursunuz, kısaltma mı yaparsınız? Genişletmek için tıkla... sıfır hocam
A ahmetçepni Yoctopat Katılım 6 Ekim 2025 Mesajlar 6 6 Ekim 2025 #4 LuiTsepeshi dedi: sıfır hocam Genişletmek için tıkla... Powertec tr 758 kendim kullanıyorum mükemmel.
LuiTsepeshi dedi: sıfır hocam Genişletmek için tıkla... Powertec tr 758 kendim kullanıyorum mükemmel.
samedovic Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 829 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #5 Çalışıyor musun? İş için mi alacaksın yoksa öğrenci falansın da arada sırada mı kullanacaksın ? Sıfır dediğin sinek kaydı mı, makine sıfırı mı?
Çalışıyor musun? İş için mi alacaksın yoksa öğrenci falansın da arada sırada mı kullanacaksın ? Sıfır dediğin sinek kaydı mı, makine sıfırı mı?
LuiTsepeshi Decapat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #6 samedovic dedi: Çalışıyor musun? İş için mi alacaksın yoksa öğrenci falansın da arada sırada mı kullanacaksın ? Sıfır dediğin sinek kaydı mı, makine sıfırı mı? Genişletmek için tıkla... öğrenciyim sıfır olsun istiyorum
samedovic dedi: Çalışıyor musun? İş için mi alacaksın yoksa öğrenci falansın da arada sırada mı kullanacaksın ? Sıfır dediğin sinek kaydı mı, makine sıfırı mı? Genişletmek için tıkla... öğrenciyim sıfır olsun istiyorum
samedovic Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 829 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #7 Sinek kaydı mı diye sordum belirtmedin, makine sıfırı ve diğer tüm işlerin için ideal. Kullanıyorum memnunum. Amazon.com.tr
Sinek kaydı mı diye sordum belirtmedin, makine sıfırı ve diğer tüm işlerin için ideal. Kullanıyorum memnunum. Amazon.com.tr
Cem2 Megapat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 106 Çözümler 1 6 Ekim 2025 #8 samedovic dedi: Sinek kaydı mı diye sordum belirtmedin, makine sıfırı ve diğer tüm işlerin için ideal. Kullanıyorum memnunum. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu genellikle sakalda pek işe yaramıyor açıkçası. Bende var, vücut için kullanıyorum. Vücut için gayet iyi.
samedovic dedi: Sinek kaydı mı diye sordum belirtmedin, makine sıfırı ve diğer tüm işlerin için ideal. Kullanıyorum memnunum. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu genellikle sakalda pek işe yaramıyor açıkçası. Bende var, vücut için kullanıyorum. Vücut için gayet iyi.
samedovic Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 829 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #9 Cem2 dedi: Bu genellikle sakalda pek işe yaramıyor açıkçası. Bende var, vücut için kullanıyorum. Vücut için gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Sakal için sıfır kısadan uzuna çok tadında ayarlar yapabiliyorum ben. El alışkanlığı ile de alakalı olabilir. Tabi maksimum 0 ile 7 numaralı tarak arası uzunluğunda sakalım olur benim.
Cem2 dedi: Bu genellikle sakalda pek işe yaramıyor açıkçası. Bende var, vücut için kullanıyorum. Vücut için gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Sakal için sıfır kısadan uzuna çok tadında ayarlar yapabiliyorum ben. El alışkanlığı ile de alakalı olabilir. Tabi maksimum 0 ile 7 numaralı tarak arası uzunluğunda sakalım olur benim.