Mr_Gomez Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #11 Baron_1453 dedi: Zamanı gelince çıkar sakın hemen çıksın diye jilete vurayım deme pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sizi dinlicem. Zaten arkadaşlar demişti size bir sorayım dedim.
Baron_1453 dedi: Zamanı gelince çıkar sakın hemen çıksın diye jilete vurayım deme pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sizi dinlicem. Zaten arkadaşlar demişti size bir sorayım dedim.
Baron_1453 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #12 Mr_Gomez dedi: Tamamdır sizi dinleyeceğim. Zaten arkadaşlar demişti size bir sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam jilete vurup vurmamak tabii ki de size kalmış ama bana kalırsa dediğim gibi vurmayın derim çünkü pişman olursunuz tecrübe konuşuyor
Mr_Gomez dedi: Tamamdır sizi dinleyeceğim. Zaten arkadaşlar demişti size bir sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam jilete vurup vurmamak tabii ki de size kalmış ama bana kalırsa dediğim gibi vurmayın derim çünkü pişman olursunuz tecrübe konuşuyor
Mr_Gomez Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #13 Yanıtlar için teşekkürler.