Reis bir dur ya. Daha yaşın kaç, ne acelesi var. Şahsen benim sakallarım 16da başladı ve 20de tam anlamıyla olgunlaştı. Yani ancak 20 gibi oturur. Acele etmene de gerek yok, zaten ömrünün bir çoğunu yaşlı olarak geçireceksin, bırak bu yaşların tadını çıkar. İleride sakal bırakırsın.
Bende sakal istemiyorum olaya bak Yani istiyorum ama abi 1 günde baba gibi sakal bıyık çıkıyor benim testestron yüksek herhalde 6 sınıfta bıyığım vardı.
Bende sakal istemiyorum olaya bak Yani istiyorum ama abi 1 günde baba gibi sakal bıyık çıkıyor benim testestron yüksek herhalde 6 sınıfta bıyığım vardı.
Reis bir dur ya. Daha yaşın kaç, ne acelesi var. Şahsen benim sakallarım 16'da başladı ve 20'de tam anlamıyla olgunlaştı. Yani ancak 20 gibi oturur. Acele etmene de gerek yok, zaten ömrünün birçoğunu yaşlı olarak geçireceksin, bırak bu yaşların tadını çıkar. İleride sakal bırakırsın.
Harbiden ha bu yaşta bunun derdine girmiş benim de aynı sizdeki gibi oldu neredeyse üniversite'de oturdu sakallarım hem de erken yaşta çıkması hiç güzel degil tertemiz yüzle gezmek varken koca adam gibi sakallı sakallı gezmek.
Genetik tamamen. Minoxidil tarzı ilaçlarla bu işi hızlandırabilirsin ama bu yaşlarda sağlıklı olmaz hormon dengen bozulabilir. Kendiliğinden çıkmasını beklemen lazım öyle jilet vurmak etmek falan hızlı çıkmasını sağlamıyor tamamen efsane onlar.
Tamamen genetik, yaşıtlarım 3 4 günde bir sakal tıraşı oluyor ben ayda 1, babamın 20'lerden sonra sakalı bıyığı cıkmaya baslamıs bakalım bende öyle olacak mı?