Arkadaşlar yüzümde sakal var ama araları hep boş, yani seyrek. Yani sakal uzatmak istiyorum ama uzattığım zamanda sakalların araları hep boş olduğu için sakal biraz komik duruyor. Yaşıtlarıma bakıyorum, onlarda bu sorun yok ama ben de var. Bir de bu dudak altı gibi kısımlarda da sakal çıkmıyor, çenemin biraz altında yani boğaz kısmında da bir yuvarlak var orayada ne kadar jilet vurduysam sakal çıkmadı. Sakal çıkmayan yerlerde nasıl sakal çıkmasını sağlayabilirim, bir de uzattığım zaman yüzüm acayip bir şekilde kaşınıyor yani bu kaşıntıyı nasıl geçirebilirim?
Gerçek badem yağı bu işi biraz hızlandırıyor diye bir sporcudan dinlemiştim (AĞIRSAĞLAM- Kamer).Birkaç yerde ise zamanla bazı sakalların çıkıp bazen genetikten dolayı öyle kalabilirmiş.Bunu çok sorun etmemeye gayret edin.
Badem yağı kullan.
Vitamin eksikliğin olmasın. Vitaminlerin çok etkisi var.
Genetik olarak olabilir.
Son olarak da jilet ve makine arasında sıkılaştırma farkı yok. Ben kendimi bildim bileli makine kullanıyorum, tel tel sakalım yok. Tam olarak suna benzer.
Gerçek badem yağı bu işi biraz hızlandırıyor diye bir sporcudan dinlemiştim (AĞIRSAĞLAM- Kamer).Birkaç yerde ise zamanla bazı sakalların çıkıp bazen genetikten dolayı öyle kalabilirmiş.Bunu çok sorun etmemeye gayret edin.
Yok çok sorun etmiyorum tabii ama çıkmaması canımı sıkmıyor da değil. Hani biraz uzatayım diyorum 1 ay kadar, işte resimdeki gibi araları seyrek, bu elmacık tarafına daha gelememiş sakallar, işte o boğaz kısmında felan çıkmıyor dudak altında felan çıkmıyor hani komik bir görüntü oluşuyor. Sonra diyorum en iyisi gene sinekkaydı, oluyorum tıraşı teniminde beyaz olmasından yüzüme sanki nur iniyor. Babyface'e devam ediyorum
Badem yağı kullan.
Vitamin eksikliğin olmasın. Vitaminlerin çok etkisi var.
Genetik olarak olabilir.
Son olarak da jilet ve makine arasında sıkılaştırma farkı yok. Ben kendimi bildim bileli makine kullanıyorum, tel tel sakalım yok. Tam olarak suna benzer.
Babamın bütün yüzünde sakal var, eğer 100 yıl önce ölen dedemin çekinik genleri bende baskın gen olarak ortaya çıktıysa vay şansıma. Bu resimdede mesela adamın sakalında seyreklik var ama yüzünün her yerinde çıkmış. Bende hem aralarında boşluk var yani seyreklik var hemde tam olarak yüzüme yayılmadı sakallar.
@Akerfeldt Senin suratına tam dağılmamış işte. Dağılan yerde de tel tel çıkmış, arası gözüküyor, sık değil. Dediğim gibi vitaminlerine baktır, sık sık tıraş ol, genetik değilse sorun değil. Yaş kaç bu arada?
@Akerfeldt Senin suratına tam dağılmamış işte. Dağılan yerde de tel tel çıkmış, arası gözüküyor, sık değil. Dediğim gibi vitaminlerine baktır, sık sık tıraş ol, genetik değilse sorun değil. Yaş kaç bu arada?
Daha gencim hocam ya 16 yaşındayım. Neredeyse 3.5 yıldır çıkıyor sakallarım, daha önceki yıllar seyrekti ama bu son 2 yıl içerisinde iyice yayıldı ama hala tam istediğim gibi değil. Hani biliyorum bende zamanla olacağınıda mesela yakın bir arkadaşım var yani aynı yaştayız onun yüzünde her yere yayılmış sakal, ilk gördüğümde çocuğu 20 yaşında felan sanmıştım sakalı yüzünden mesela.
Genetiğin felanda etkisi var ama işte süreci hızlandırmak istiyorum ben biraz
Onda öyle diye sende de öyle olacak diye bir şey yok. Genetiğin ne anlamı kaldı o zaman? Yaşın daha genç, büyüdükçe sıklaşır, sen düzenli tıraş ol sadece. Ben o yaştayken tüy vardı sadece
Onda öyle diye sende de öyle olacak diye bir şey yok. Genetiğin ne anlamı kaldı o zaman? Yaşın daha genç, büyüdükçe sıklaşır, sen düzenli tıraş ol sadece. Ben o yaştayken tüy vardı sadece
Valla sakal böyle olunca haftada bir tıraş oluyorum, teniminde beyaz olmasından sinekkaydı daha güzel duruyor bende. Ama heves işte yaşım genç herşeye heves ediyorum şimdi.