Joey BadaSSs Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 411 Çözümler 1 Yer Brooklyn New York 16 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Yüzümde bıyık ve biraz da sakal var. Köse olmak istiyorum. Çıkmaması için ne yapabilirim? Not: Hiç jilete vurmadım.
Arkadaşlar merhaba. Yüzümde bıyık ve biraz da sakal var. Köse olmak istiyorum. Çıkmaması için ne yapabilirim? Not: Hiç jilete vurmadım.
Mirac Selim Attopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 35 16 Eylül 2021 #2 Tamamen çıkmasını bekleyip lazer yaptır. Ama onun haricinde; Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tamamen çıkmasını bekleyip lazer yaptır. Ama onun haricinde; Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.430 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 16 Eylül 2021 #3 Yapabileceğin bir şey yok. Epilasyona gidebilirsin en fazla.
Hilalimsinn Megapat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 800 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #4 Yapabileceğin bir şey yok ergen yıllarda çıksın diye jilet vurduk şimdi kesmekten gına geldi özellikle askerde suratın park yeşili olur.
Yapabileceğin bir şey yok ergen yıllarda çıksın diye jilet vurduk şimdi kesmekten gına geldi özellikle askerde suratın park yeşili olur.
Joey BadaSSs Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 411 Çözümler 1 Yer Brooklyn New York 16 Eylül 2021 #5 Mirac Selim dedi: Tamamen çıkmasını bekleyip lazer yaptır. Ama onun haricinde; Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Lazer çok pahalı mıdır?
Mirac Selim dedi: Tamamen çıkmasını bekleyip lazer yaptır. Ama onun haricinde; Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Lazer çok pahalı mıdır?
Elontidirax Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 613 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Eylül 2021 #6 Lazer yaptırmanız kötü olabilir, belki ileride sakalınızın veya bıyığınızın olmasını isteyebilirsiniz.
Lazer yaptırmanız kötü olabilir, belki ileride sakalınızın veya bıyığınızın olmasını isteyebilirsiniz.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 16 Eylül 2021 #7 Tamamen genetik benim gibi babyface olabilirdin .
Joey BadaSSs Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 411 Çözümler 1 Yer Brooklyn New York 16 Eylül 2021 #8 Abdullah_Kadir dedi: Tamamen genetik benim gibi babyface olabilirdin . Genişletmek için tıkla... Keşke abi...
Abdullah_Kadir dedi: Tamamen genetik benim gibi babyface olabilirdin . Genişletmek için tıkla... Keşke abi...
2 249580 Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 2.115 Makaleler 3 Çözümler 5 16 Eylül 2021 #9 İlerde sakal bırakmak isteyebileceğin için tüm ömrün için vereceğin bir karar olur aldırmak. Çıktıkça makineyle alacaksın en sağlıklı yöntem bu.
İlerde sakal bırakmak isteyebileceğin için tüm ömrün için vereceğin bir karar olur aldırmak. Çıktıkça makineyle alacaksın en sağlıklı yöntem bu.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 16 Eylül 2021 #10 Lazer yaptır, Philips'in ev tipi makinesi var. Çıktığını gördüğün zaman atarsın lazer.