tilkiandrei85 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 409 Çözümler 2 7 Eylül 2023 #1 Anadolu lisesine geçtim bu sene yanlarda sakal ve biraz da bıyık çıkıyor, okullarda serbest mi yasak mı sakal ve bıyık bırakmak? Son düzenleme: 7 Eylül 2023
Anadolu lisesine geçtim bu sene yanlarda sakal ve biraz da bıyık çıkıyor, okullarda serbest mi yasak mı sakal ve bıyık bırakmak?
1 183844 Kilopat Katılım 7 Eylül 2017 Mesajlar 447 Çözümler 3 7 Eylül 2023 #2 Evet yasak. Ucu disiplin cezasına kadar gidiyor. Okuldan okula değişiyor tabii.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 7 Eylül 2023 #3 tilkiandrei85 dedi: Anadolu lisesine geçtim bu sene yanlarda sakal ve biraz da bıyık çıkıyor, okullarda serbest mi yasak mı sakal ve bıyık bırakmak? Moderatörler ne meşgul adamlarımız ya yarım saat geçti hala onaylanmadı konu uyumaya devam edin Genişletmek için tıkla... Okullar yönetmeliklerle yürür. Yönetmeliğe göre yasak. Ama müdür ve öğretmenlerin disiplinine bağlı biraz.
tilkiandrei85 dedi: Anadolu lisesine geçtim bu sene yanlarda sakal ve biraz da bıyık çıkıyor, okullarda serbest mi yasak mı sakal ve bıyık bırakmak? Moderatörler ne meşgul adamlarımız ya yarım saat geçti hala onaylanmadı konu uyumaya devam edin Genişletmek için tıkla... Okullar yönetmeliklerle yürür. Yönetmeliğe göre yasak. Ama müdür ve öğretmenlerin disiplinine bağlı biraz.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.131 Çözümler 9 7 Eylül 2023 #4 Bizim okulda kestiriyorlardı jilet ile ama başka okullarda daha ağır cezalar uygulanabilir.