ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 599 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:40 #1 1500 TL'ye kadar sıfıra yakın alan makine arıyorum. Oneblade öneriliyor ancak bıçakların değişmesi gerekiyormuş ve pahalıymış. Powertech markası da öneriliyor, kullanan var mı?
1500 TL'ye kadar sıfıra yakın alan makine arıyorum. Oneblade öneriliyor ancak bıçakların değişmesi gerekiyormuş ve pahalıymış. Powertech markası da öneriliyor, kullanan var mı?
TechnUmut Megapat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:45 #3 Ben yıllarca Powertech kullandım hala kullanıyorum beğendiğin model varsa al .
ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 599 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:48 #4 TechnUmut dedi: Ben yıllarca Powertech kullandım hala kullanıyorum beğendiğin model varsa al . Genişletmek için tıkla... 650 modeli iyi sanırsam. poizi dedi: Powertec TR758 kullanıyorum harika. Genişletmek için tıkla... Ürün bilgisinde vücut için kullanılabildiği yazmıyor? TR-758 TIRAŞ MAKİNESİ www.powertectr.com
TechnUmut dedi: Ben yıllarca Powertech kullandım hala kullanıyorum beğendiğin model varsa al . Genişletmek için tıkla... 650 modeli iyi sanırsam. poizi dedi: Powertec TR758 kullanıyorum harika. Genişletmek için tıkla... Ürün bilgisinde vücut için kullanılabildiği yazmıyor? TR-758 TIRAŞ MAKİNESİ www.powertectr.com