Sakalları tersten almak sıkıntı yaratır mı?

@Olga666 peki nasıl pürüzsüz olabilir.

Bir kere düz, bir kere çapraz veya ters şekilde alacaksınız. Bu şekilde pürüzsüz olur.

Ama insandan insana değişir. Asker filan değilseniz çok zorlamaya gerek yok. Ben asker olarak bile hep düz aldım, bir sıkıntı olmadı. Çıkan sakala da bağlı.

Mesela benim sakallarım sert, düz alınca neredeyse yarısı bile gitmiyor. İlla çapraz veya ters almak zorunda kalıyorum.

Bir kere düz, bir kere çapraz veya ters şekilde alacaksınız. Bu şekilde pürüzsüz olur.

Mesela benim sakallarım sert, düz alınca neredeyse yarısı bile gitmiyor. İlla çapraz veya ters almak zorunda kalıyorum.
Gitmiyor diye bir şey olmaz. Ya traş bıçağınız permatik filan ya da yanlış yapıyorsunuz.

Gitmiyor diye bir şey olmaz. Ya traş bıçağınız permatik filan ya da yanlış yapıyorsunuz.

Tıraş bıçağım da sıkıntı yok, yanlış falan da yapmıyorum. Doğrudur ilk aylarda yanlış yapıyordum fakat şu an yanlış yapmadığımdan eminim. Gidiyor tabii ki abartı olarak neredeyse yarısı kalıyor dedim. Hiç sinek kaydı olmuyor, 1-2mm kalıyor. Yalan söyleyecek değilim ya. Kıl köklerim çok sert.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı